Hej, Czy któraś z Was miała powiększany biust implantem mentor średni profil 405 ml? Jestem ciekawa efektu. Mam 167 cm wzrostu, waga 55 i cały czas się zastanawiam nam tym jaki implant będzie właściwy.. na pewno nie chce wysokiego profilu.
Startowałam z 0. Wybrałam 425ml xtra hp i jestem zachwycona. Piersi nie są duże ale nie są tez małe. Nie wyglądają bardzo sztucznie. Są idealne. Lekarz na ostatecznej konsultacji kazał mi się przyjrzeć szerokości podstawy implantu, bardzo mi zależało na tym aby piersi były w klatce piersiowej a nie wystawały poza nią :) w internecie można znaleźć katalog mentorów z wymiarami
Adzia - ja mam 171cm przy 75kg i 88cm w biuscie. Będę miał implanty m+ 545ml a operacje mam 23 września we wrocławiu
Hej. Też nie chciałam wysokiego profilu, miałam mieć mentory około 360 ml. Jestem szczupła, bo mam 170 cm i ważę 54 kg.. zaufałam doktorowi, który zaproponował mi 425 hp. I jestem teraz zachwycona! Nie chciałabym, aby były mniejsze, czy mniej odstające. Także warto może rozważyć jednak wysoki profil, bo wcale nie są nienaturalne. Startowałam z 0, a teraz, gdy jestem ubrana to nawet nikt nie wierzy, że zrobiłam.
@tosia93
78 cm ;)
Hej. Adzia - ile cm masz pod biustem?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.