Powiększanie biustu implantem 450cc

Anonim
Sloneczko626
Katowice · Utworzono: 22 sie 2023 · Ostatnia odpowiedź 2 sty 2024

Hejka mam pytanie mam 172cm wazę 60kg Dzisiaj na wizycie pytałam doktora o implanty mentor wielkość 450cc okrągłe z kolei on zaproponował 570cc czy będzie to wyglądać karykaturalnie i powinnam zostać przy swoim wyborze czy powinnam posłuchać lekarza i zrobić takie jakie on radzi Od razu wspomnę,że zależy mi na dużych pełnych piersiach conajmniej rozmiar D

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    2 sty 2024

Hej, ja mam 455ml HP.
    Wydawało mi się, że 455 ml będą mega duże. Przed operacją kupiłam biustonosz pooperacyjny w rozmiarze 80d, bo takie dostałam zalecenia. Jak zobaczyłam wielkość miseczki, pomyślałam OMG, ale będą duże. Wcale tak nie jest. Na konsultacji po przymiarkach wkładek, zdecydowanie odrzuciłam większe, nawet nie chciałam ich przymierzać. Dzisiaj wybrałabym większy implant.
    Startowałam z rozmiaru 80b, wzrost 169cm, waga 60-61kg, obwód pod biustem 78cm. Po operacji obwód w biuście (8tyg. po operacji) 96cm. Póki były opuchnięte, czułam objętość, teraz czuję niedosyt i zauważyłam, że dużo kobiet tak ma.

• Anonim
    Sloneczko626
    23 sie 2023

Do treści wdarł się bląd mam 164cm nie 172cm 🙈 być może to przez zmęczenie

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    23 sie 2023

Ja mam 171cm i 76kg - mi proponowali około 600-700ml ale idę 19 września na konsultacje do dr Wilczyńskiej aby wybrać docelowe implanty

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    23 sie 2023
    Najlepszy komentarz

450 mam przy wzroście 165 i mogę powiedzieć, że wyglądają na pełne. Jesteś wyższa więc ale i po wadze wnioskuje ze szczuplejsza.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać