Witam chciałam zapytać o powiększanie biusty u dr Paciorka. Czy ktoś może podzielić się swoją opinią ? Jak wygląda opieka w klinice, koszt, czy jest dostępny tłumacz na miejscu ? W Internecie nie znalazłam negatywnych opinii na temat tego chirurga.
Na forum listopad grudzień 2024 byla dziewczyna co miała robione u niego i bardzo chwaliła i zdj które wstawiała to stwierdzam że piękne jej zrobił i bez komplikacji.
Ja już też umówiłam się na konsultacje, ale dopiero pod koniec roku, bo operację planuje najwcześniej w przyszłym roku. Czekam na relację już po operacji.
Doktor Paciorek bez problemu rozmawia w języku polskim jak i jego asystentka więc nie będzie problemu przygotuj sobie zdjęcia piersi które Cię interesują bo prosi żeby pokazać łatwiej wtedy przekazać co nas interesuje i uzyskać odpowiedź czy taki efekt da się uzyskać. Lekarz dobiera implanty do pacjentki nie odwrotnie. Jestem zdecydowana na niego zabieg umówiłam na 15 września
Super, dziękuję bardzo za informację. Też się umówię na konsultacje. A jak z językiem ? Jest tłumacz czy spokojnie się dogadam ?
Zdjęcia innych dziewczyn w niczym nie pomogą nie można się sugerować wagą czy wzrostem…
Ma ktoras z was powiekszobe do rozmiaru C ?
Moge fotke?
Cena powiększenia implantami mentor 3900 euro
Heja cena teraz u niego?
Oczywiście napiszę. Ja jestem już po jednej konsultacji w tej klinice ale u dr Havranka w październiku zeszłego roku natomiast nie dogadaliśmy się z doktorem ja źle wyraziłam swoje oczekiwania tak myślę i doktor zaproponował przeszczep własnym tłuszczem co mnie nie interesuje. Jestem również po konsultacji u dr Furmanka uważam świetny specjalista poświęcił mi 40 minut czasu tłumaczył i odpowiadał na moje głupie pytania i dziś mam ostatnią konsultacje z dr Paciorkiem po której podejmę dezycję.
CharryLady to proszę bardzo o opinie po konsultacji :)
Witam wybieram się jutro 22.04 na konsultacje do dr Paciorka bo też wyczytałam wiele dobrego o nim i moje 3 znajome sa po operacji u tego lekarza. Wszystkie 3 zadowolone
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.