Powiększanie biustu Czechy

Anonim
xwiikiix
Cieszyn · Utworzono: 20 kwi 2025 · Ostatnia odpowiedź 25 kwi 2025

Witam chciałam zapytać o powiększanie biusty u dr Paciorka. Czy ktoś może podzielić się swoją opinią ? Jak wygląda opieka w klinice, koszt, czy jest dostępny tłumacz na miejscu ? W Internecie nie znalazłam negatywnych opinii na temat tego chirurga.

11 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    25 kwi 2025

Na forum listopad grudzień 2024 byla dziewczyna co miała robione u niego i bardzo chwaliła i zdj które wstawiała to stwierdzam że piękne jej zrobił i bez komplikacji.

• Anonim
    xwiikiix
    24 kwi 2025

Ja już też umówiłam się na konsultacje, ale dopiero pod koniec roku, bo operację planuje najwcześniej w przyszłym roku. Czekam na relację już po operacji.

• Anonim
    CharryLady
    23 kwi 2025

Doktor Paciorek bez problemu rozmawia w języku polskim jak i jego asystentka więc nie będzie problemu przygotuj sobie zdjęcia piersi które Cię interesują bo prosi żeby pokazać łatwiej wtedy przekazać co nas interesuje i uzyskać odpowiedź czy taki efekt da się uzyskać. Lekarz dobiera implanty do pacjentki nie odwrotnie. Jestem zdecydowana na niego zabieg umówiłam na 15 września

• Anonim
    xwiikiix
    23 kwi 2025

Super, dziękuję bardzo za informację. Też się umówię na konsultacje. A jak z językiem ? Jest tłumacz czy spokojnie się dogadam ?

• Anonim
    CharryLady
    22 kwi 2025

Zdjęcia innych dziewczyn w niczym nie pomogą nie można się sugerować wagą czy wzrostem…

• Anonim
    Luk14
    22 kwi 2025

Ma ktoras z was powiekszobe do rozmiaru C ?
    Moge fotke?

• Anonim
    CharryLady
    22 kwi 2025

Cena powiększenia implantami mentor 3900 euro

• Anonim
    Luk14
    22 kwi 2025

Heja cena teraz u niego?

• Anonim
    CharryLady
    22 kwi 2025

Oczywiście napiszę. Ja jestem już po jednej konsultacji w tej klinice ale u dr Havranka w październiku zeszłego roku natomiast nie dogadaliśmy się z doktorem ja źle wyraziłam swoje oczekiwania tak myślę i doktor zaproponował przeszczep własnym tłuszczem co mnie nie interesuje. Jestem również po konsultacji u dr Furmanka uważam świetny specjalista poświęcił mi 40 minut czasu tłumaczył i odpowiadał na moje głupie pytania i dziś mam ostatnią konsultacje z dr Paciorkiem po której podejmę dezycję.

• Anonim
    xwiikiix
    22 kwi 2025

CharryLady to proszę bardzo o opinie po konsultacji :)

• Anonim
    CharryLady
    21 kwi 2025
    Najlepszy komentarz

Witam wybieram się jutro 22.04 na konsultacje do dr Paciorka bo też wyczytałam wiele dobrego o nim i moje 3 znajome sa po operacji u tego lekarza. Wszystkie 3 zadowolone

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać