Hej. Jestem przed zabiegiem powiększania piersi po konsultacji wybrany rozmiar 425cc mentor xtra. Ale obawiem się czy nie będzie za duży 165 waga 55 kg pod biustem 70. Czy jest tu dziewczyna która ma takie i mogłaby wysłać zdjęcie jak wyglądają.
Mad13. Dziękuję bardzo za pomoc❤️. I oby się pięknie nosiły 😁🤞🏻☺️
Heh rozumiem, bo też miałam podobnie, byłam przerażona 🙈 a teraz żałuje, że nie wzięłam większych 480 ml 😜
Teraz wyglądają naturalnie, jak normalne piersi kobiety, która je ma 😜 moje były wyssane przez 5 lat kamień i lekarz zdefiniował jako zanik piersi.
Co do plusów to poza bielizną nie musiałam znacznie zmieniać garderoby, w górę S nadal wejdę 😉
Zdjecie po jakieś 3 tygodnie po operacji
Mad13. Jak się w nich czujesz? Nie wydają się za duże? Mam wielkie obawy że będą gigantyczne 😅😁
Powiem Ci w cm, bo nadal noszę biustonosz pooperacyjny, miałam 81 w biuście teraz mam 90 cm. Pod 75 cm.
Mad13. Ja w chwili obecnej mam A. A jaki finalnie masz rozmiar biustonosza?
Ja mam 48 kg, 165 cm, obwód 62 cm i mam 330 ml Mentora, na które namówił mnie lekarz, bo ja chciałam naturalnie wyglądające i rozważałam 290 ml.
Z perspektywy czasu, po zejściu opuchlizny i ułożeniu się piersi stwierdzam, że mogłam
wziąć 375 ml. Myślę, że te wyglądałyby teraz tak, jak 330 ml od razu po operacji (były idealne pod kątem wielkości, ale to był efekt z opuchlizną).
cześć. ja jestem przed zabiegiem. Mam 49 kg i 60 cm . lekarz dobrał imolanty 380 ml. Mam pewne obawy czy nie będą na duże ale zaufam lekarzowi
Teoretycznie ja mam, troche mniej waże, ale to zależy przede wszystkim od tego jakie piersi masz teraz, ja miałam na poziomie zero, zupełnie puste i teraz myślę ze i 480 nie byłyby złe 😉
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.