Ponowna operacja powiększenia piersi

Anonim
EWAWWW
Radom · Utworzono: 30 sie 2022 · Ostatnia odpowiedź 23 wrz 2022

Cześć. Chciałabym zapytać, czy są tu dziewczyny które zdecydowały się na wykonanie ponownego zabiegu powiększenia piersi, bo efekt z pierwszej operacji był niezadowalający? Napiszcie proszę jakie są Wasze opinie, czy warto wykonać zabieg drugi raz aby osiągnąć pożądany efekt? Czy gorzej to zniosłyście, jak do tego podchodzą lekarze itd. Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź. 🙏😊

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    EWAWWW
    23 wrz 2022

Rosalie28 bardzo mi przykro, czy operował Cię ten sam lekarz?
    Dlaczego po 2 latach opadły piersi? Jak to lekarz ocenił? Jaka przyczyna?
    Dlaczego nadal nie jesteś zadowolona z rozmiaru?

• Anonim
    Iwona89
    16 wrz 2022

Dziewczyny czy odczuwacie implanty że je nosicie? Bo u mnie od początku są bardzo wyczuwalne, dodatkowo piersi mnie nadal bolą, tak jakby piekło i kuło. A jestem już rok po operacji...

• Anonim
    Rosalie28
    13 wrz 2022

Hej.
    Ja miałam rok temu ponownie zabieg.
    Pierwszy zabieg był trzy lata przed.
    Implanty opadły i musiałam mieć podwieszenie ich oraz suki strasznie się powiększyły/rozszerzyły.
    Teraz mam dodatkową membranę, która trzyma implant i powinno być ok. Drugi zabieg był dla mnie bardzo bolesny. Pierwszy super. Po drugim zabiegu mam więcej blizn. Są większe, ale w dalszym ciągu to nie jest to czego oczekiwałam i w rozmiarze i z wielkością sutków.

• Anonim
    EWAWWW
    13 wrz 2022

Jola2021, a czy dowiadywałaś się więcej na ten temat?

• Anonim
    jola2021
    Użytkownik wyróżniony
    13 wrz 2022
    Najlepszy komentarz

Ja chciałabym ponownie powiększyć, jestem rok po operacji wszystko pięknie jestem zadowolona, ale jest mały niedosyt jeśli chodzi o rozmiar

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać