Pomozcie!kochane za tydzien mam operacje dobrany implant 435ml jednak nie chce zeby byly to wielkie piersi macie moze zdjecia takiego rozmiaru przed i po. Dodam tylko wzrost 167cm waga 57kg dzieki za odpowiedzi;)
Czy masz jeszcze dostepny ten filmik?
Wysłałam do Pani wiadomość prywatna , bardzo liczę na odpowiedz
A Tobie Wiktoria jakie implanty na samym początku proponowali lekarze? Chodzi mi o to o ile więcej udało Ci się wynegocjować.
Mam identyczne wymiary jak Ty. Zdecydowałam sie na 400 ml. I moja rada- bierz 430 ml !
niestety filmik usunięty :(
Gdzie robilas ? Napiszesz mi ***********
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Natalus mogę prosić o zdjęcie twoich cudeniek ?
Hej lochana jestem juz 3 tygodnie po zabiegu. Mam 380ml na szczescie doktor podjal taka decyzje przy samej operacji jestem mega zadowolona bo teraz sa idealne ;)juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla wyrusxyc na zakupy wrócić do ćwiczeń i spania na boku;)
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Nie wiemy wiele na Pani temat. Może poza tym że wydaje się Pani drobną kobietą.Po drugie sama objętośc implantu nic nie znaczy . Ważny jest zarówno kształt jak i wymiary zewnętrzne.
Istotne w doborze jest to jakie są także Pani piesi oraz oczekiwana dotyczące zabiegu.
Proszę o kontakt z konsultantem medycznym ośrodka który poprowadzi rozmowę oraz wymianę informacji że być może będziemy mogli Pani pomóc nawet na odległośc
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.