Hej dziewczyny czy ma może któraś alergię lub pokrzywkę i ma implanty. Lub zna kogoś takiego? Możecie się wypowiedzieć czy wszystko przebiegło bez komplikacji. Jestem jeszcze przed zabiegiem mam pokrzywkę, która pojawia się czasami od ucisku lub z zimna.
Anonim
Jestem już po operacji, wszystko było dobrze. Pokrzywka mi nie wyskoczyła, nie musiałam też brać żadnych leków na alergie.
Takie operacje robi się właśnie samemu dla siebie. Robienie operacji dla kogoś bo mu się tak podoba to moim zdaniem głupota. Nie oceniam osób, które decydują się na takie właśnie zabiegi, ponieważ jest to ich ciało i ich sprawa co z nim zrobią. Jednak jestem zdania, że warto jest wypróbować wszelkich innych metod, zanim się na coś takiego zdecydujesz. Na przykład wspomnianych tabletek, które brałam i jestem zadowolona. Dlatego Ci o nich wspominam. Również nie wierzyłam w działanie takich środków ale potem postanowiłam za namową koleżanki zobaczyć jak to jest i jestem pod wrażeniem. Biust był bardziej ujędrniony, podniesiony ładniejszy. Brałam tabletki Perfect bust, piszę Ci o nich bo jednak jest tego sporo i myślę, że jedne działają lepiej, inne gorzej.
Pierwsze efekty po miesiącu brania tabletek. Trzeba tylko pilnować się aby brać regularnie (dla mnie to jednak nie było problemem bo przyjmowałam razem z tabletkami antykoncepcyjnymi).
Anonim
Żadne tabletki nie powiększa piersi, sory ale te wszystkie komentarze że super mi się powiększyły zajeżdżają nabijaniem ludzi w butelkę. Jedyny efekt jaki można nimi uzyskać to zatrzymanie wody jak przed miesiączką jeżeli kogoś zadowala taki efekt to śmiało można brać. Pamiętajcie jeszcze że głównym składnikiem tych tabletek jest palma Sabałowa którą mężczyźni w starszym wieku łykają na prostatę
A jak długo je brałaś i kiedy widziałaś efekt?
No nie powiem, że nie miałam takich właśnie wątpliwości. W sensie, że dopóki biorę tabletki wszystko ładnie pięknie ale kiedy przestanę piersi powrócą do poprzedniej wielkości. Aczkolwiek nie miałam takich doświadczeń jak Ty z tabletkami anty. Na szczęście nic takiego nie wystąpiło. Biust jest nadal powiększony. Tyle, że aby był efekt to trzeba się zmusić oraz brać regularnie bo jak nie bierze się regularnie to nie będzie działania i jest to nawet napisane w instrukcji przyjmowania tabletek.. Zamawiałam je przez internet. Widziałam na allegro, ale ja kupowałam na stronie firmowej bo chciałam aby wszystko było ok.
Dodam, że tabletki są bezpieczne bo są dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny- sprawdziłam bo z natury jestem podejrzliwą osobą oraz chcę wiedzieć co konkretnie biorę :P"
Zamawiałaś w sieci czy kupowałaś w aptece? Sama szukam czegoś na powiększenie biustu ale nie interesuje mnie operacja tak więc szukam zamiennika. Czy takie tabletki są całkowicie bezpieczne? i czy efekt jest stały czy jedynie na czas brania tabletek? Bo fajnie jakby było to jednak trwałe. Kiedyś brałam tabletki anty to biust się powiększył ale jedynie na czas brania tabletek a potem wróciły do poprzedniej wielkości niestety :P
Dziewczyny nie idźcie na operacje plastyczne.... Bo to nie jest zwykła zabawa. Sama się nad tym zastanawiałam ale postanowiłam zrezygnować. Implanty może nie są takie drogie, ale operacja może mieć bardzo wiele efektów ubocznych.. W internecie na forach czy na stronach jest bardzo wiele tematów pisanych przez dziewczyny, które poddały się właśnie takim zabiegom i obecnie żałują, bo maja duże problemy. Piersi robią się twarde, są zakażenia. I to wcale nie jest takie rzadkie bo występuje w dużym procencie. Implant może pęknąć. No i nie jest to na zawsze bo po jakimś czasie trzeba wymienić implant. Sama również nie jestem obficie obdarzona oraz miałam bardzo duże kompleksy. Zdecydowałam się na kurację tabletkami i powiem Wam, że była to bardzo dobra decyzja. Tabletki są o wiele mniej inwazyjne. Brałam Perfect Bust. Poczytałam sobie opinie, było wiele pozytywnych tak więc pomyślałam sobie, że czemu by sobie ich nie wypróbować. Efekt bardzo dobry, czuję się o wiele lepiej. Biust jest większy o 1 rozmiar i o wiele jędrniejszy.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.