Chciałabym podnieść piersi z implantami, prośba o polecenie lekarza z Warszawy. Powiedziecie proszę jak jest z bliznami po kliku miesiącach, czy bardzo widoczne ? Jak powrót od pracy, po jakim czasie można funkcjonować ?
Hej. Wrzucam zdjęcia. Na pierwszym pierś bez mastopeksji (zmniejszenie otoczki+implant), drugie zdjęcie, ta sama pierś. Ostatnie zdjęcie to pierś po implancie+mastopeksja (cięcie od oroczki do fałdu podpiersiowego).
Pierś przed mastopeksją była o 2 rozmiary większa 😵💫 Nie wiem, jaką techniką byłam zszywana od otoczki do faldu podpiersiowego, ale jak widać, utrzymuje się tylko zaczerwienienie. Nie chcialam też otoczek „od linijki”, tylko zewnętrzny konktur pozostał mój, stąd nieregularność kształtu.
Dobmon, cięcie mialam wokół sutka i w fałdzie podpiersiowym oraz w jednej piersi od otoczki do fałdu (mastopeksja) - tej blizny nie widac zupelnie. Operacje mialam w tym roku 6 października :) Wrzuce zdjecie, jak dotrę do domu :)
NinaM, dziękujemy bardzo za kontakt.
Powiedz proszę, czy dawno miałaś operację? Miałaś nacięcie wokół sutka? Czy mogłabyś pokazać efekt po? Jak wyglądają blizny?
Monika121172, chcę zoperować po raz pierwszy, podniesienie z implantami.
Hej dziewczyny. Doktor Piotr Furga klinika Promedion w Warszawie.
dobmon, rozumiem, że masz piersi z implantami , które teraz chcesz podnieść, dobrze rozumiem? Ja po lifcie czułam się słabo, gorzej niż po powiększeniu, ale dość mocno krwawiłam i dłużej musiałam zostać z drenami. Jak praca lekka to 2 tyg. Blizny to osobny temat, ja swoje poprawiałam, a i tak są beznadziejne, dlatego szukam jakiegoś mistrza do blizn, najlepiej właśnie w Warszawie.
NinaM, poproszę o jakieś namiary na Twojego lekarza.
Będę wdzięczna dzięki
NinaM, mogę i ja prosić o namiary na Twojego lekarza?
Mnie operowal onkolog, ktory specjalizuje sie w rekonstrukcji piersi. To, co zrobil z moimi okropnymi piersiami, to jest jakis cud… widać, że ma ogromne doswiadczenie i czuć, że lubi swoją pracę. Nie operuje jednoczesnie nosów, tyłkow, uszu itd. Dlatego wybralam tego lekarza i mimo iż jest to chirurg onkolog, bede polecać go każdej, dla której ważne są niewidoczne blizny (moich nie było widać już po 2tyg., a mam tendencje do bliznowców), szybki i prawie bezbolesny okres rekonwalescencji, symetrycznosc piersi i brodawki! Oraz oczywiście ich piękny ksztalt. Sama udałam się do tego lekarza z polecenia 2 kobiet.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.