Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Po 15 latach w lewej piersi po raz 3 pojawił się płyn, jestem przed rezonansem. Bardzo się martwię. Pierś ciepła spuchnięta. Temp do 38’, jestem na antybiotyku.
Dziewczyny może jeszcze tu zaglądacie i odp. Jak sytuacja u was? Mam to samo, implanty 14lat mentor. Teraz prawa pierś spuchnięta, ciepła. Na usg wyszło że jest płyn wokół implantu, dostałam od ginekologa antybiotyk,mija 5dzien i nic nie pomaga.mam umówiony termin na rezonans i dziś kolejne usg. Powiedzcie jak zakończyła się sprawa u was, miałyście operacje wyjęcia implantów,czy ten płyn to bylo pęknięcie implantu? Jestem zalamana, boję się najgorszego że to chłoniak lub w najlepszym wypadku implant do wymiany...
Jak sytuacja u ciebie ?
Ja obecnie leżę w szpitalu na wewnętrznym. Nikt nie umie mnie zdiagnozować, ale piersi mam Oki. Moo dr z Wrocławia nie żyje, nikt z tej kliniki nie raczył nawet przedzwonić żeby poinformować... że to dziadostwo jest wycofane. Mnie piersi nie bolą, czuję jakby były moje ale jednak stawia to spustoszenie w organizmie. Muszę szukać innego lekarza plastyka i chce je wyjąć gdyż czuję, że te moje kłopoty, stany zapalne są przez te implanty... Tym bardziej że jest decyzja na gov że je wycofano i dużo osób zachorowało na raka chłoniaka.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.