Plastyka piersi z implantami

Anonim
Agukot
Wołomin · Utworzono: 22 gru 2022 · Ostatnia odpowiedź 23 gru 2022

Dzień dobry, Byłam na konsultacji w sprawie plastyki piersi z jednoczesnym włożeniem implantów. Jednakże dr powiedziała, że nie można tego zrobić jednoczasowo bo blizny będą wyglądały brzydko. Trochę to uciążliwe, dwie narkozy, dwie rekonwalescencję i dużo więcej pieniędzy. Wiem, że takie operacje łączone często się robi, zastanawiam się czy jeszcze raz tego nie przedyskutować z panią dr, czy też iść na konsultacje gdzie indziej

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    zuzannaabro
    Użytkownik wyróżniony
    23 gru 2022

Agukot, myślę, że mam coś do powiedzenia w temacie :) U mnie lekarz również podjął decyzję, żeby rozdzielić operację na dwie, najpierw mastopeksja, potem implant, ale z uwagi na fakt dość sporej asymetrii podczas pierwszej operacji wykonał lift z pomniejszeniem jeden piersi, ale po wygojeniu okazało się, że druga pierś zaczęła lekko odstawać, długo się zastanawialiśmy, czy podczas drugiej operacji zastosować dwa różne implanty celem wyrównania tego, czy jednak wykonać także lift tej drugiej piersi, która wcześniej była nietknięta i jednocześnie implant, stanęło jednak na mastopeksji z powiększeniem (drugą operację będę miała w lutym, czyli 9 miesięcy po pierwszej).

I z rozmów z moim lekarzem, to zależy, czasami wykonuje się jednocześnie obie operacje, ale to zależne od tego jak duże było opadanie piersi, asymetrie, stan skór itd.,

• Anonim
    AnnaStochaj
    22 gru 2022

W przypadku doktora Chorvata to cena przy mastopeksji to cena maksymalnie 22 tysiące złotych. W Timeless pracują głównie na implantach Motiva, doktor Chorvat Motiva, ale uwielbia implanty Mentor.

• Anonim
    AnnaStochaj
    22 gru 2022

Dzień dobry,
    Polecam klinikę Timeless w Warszawie, specjalizują w się w każdego rodzaju mastopeksji z augmentacją implantami, ceny od 26 do 33 tysięcy złotych (dr Jan Maciej Mazurek godny polecenia, wszystko w czasie jednego zabiegu). Jeśli chce Pani taniej i również profesjonalnie podczas jednego zabiegu to polecam Czechy, Premier Clinic i dr. Martina Chorvata. Prace obu Panów są również na instagramie, wystarczy wpisać nazwy klinik. Serdecznie pozdrawiam.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać