Hej Właśnie minął równy tydzień po operacji powiększenia biustu. Wybrałam implanty Mentor 375ml przy wzroście 160 cm i wadze 44kg Najbardziej martwi mnie brzuch w tej chwili, jest nabrzmiały jak w szóstym miesiącu ciąży, nigdzie się nie ruszam z domu bo upały są 30’C ale mam wrażenie że za chwilę zwariuję. Płakać mi się chce od tego, wszystkie te Verdin, Espumisan, Dulcobis nic nie dają i pomimo wypróżniania brzuch nadal jest wzdęty. Czy ktoś miał podobnie? Kiedy to zniknie? Nienumiem cieszyć się niczym
Ja mam motiva ergonomix 295 full
Jutro mam wizytę kontrolną i mam nadzieję że będę mogła pas zdjąć :)
Myję się już sama, już nawet potrafię wstawać bez problemu i nic mnie nie boli. Naprawdę szybko mija wszystko. Najgorsze były jeszcze te upały
Dor35 jaki masz rozmiar?
Emb1 ja mam mniejsze implanty niż Ty. Chyba jeszcze dwa dni i zdejmiesz pas? Dla mnie to było takie piękne zdjąć pas i samej sie umyć. Wczoraj pierwszy raz mogłam sama głowę umyć i to było takie cudne uczucie ❤️
Dziękuję dziewczyny :)
Minął 12 dzień po i brzuch wraca do normy. Leki odstawiłam już i jest o niebo lepiej. Nawet nic mnie już nie boli choć chciałabym się pozbyć tego stanika i pasa 😂
Pokażcie wasze piersi w podobnym rozmiarze :)
Opuchlizna zejdzie. Ja jestem dwa tygodnie po operacji implantami motiva 380 ml. brzuch wrocil do normy po około 8 dniach, ale nawet mi nie przeszkadzała ta opuchlizna na brzuchu ;)
Hej,
Wszystkie przez to przeszłyśmy,to minie. Ja jestem trzy tygodnie po i jeszcze troszkę zostało. Dbaj o dobrą dietę i pij dużo wody. Mnie tez bardzo pomagają codzienne spacery i picie pokrzywy. Probiotyki i jogurty też są ważne
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.