Cześć!
Za niedługo mam pierwszą konsultację z chirurgiem, u którego planuję zrobić operację. Chciałabym się do niej porządnie przygotować, dlatego ciekawa jestem, jakie według Was pytania warto zadać i co ze sobą zabrać na pierwszą wizytę? Czy żałowałyście, że o coś nie zapytałyście, jakieś nietypowe zagadnienia? Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi 😊
Ze swojej strony napiszę, że na jednej ze stron przeczytałam, że do przymiarek warto jest wziąć ze sobą cienki, dopasowany top. Mój doktor wymaga też USG piersi z ostatnich 30-tu dni.
Ja miałam 2 konsultacje u 2 różnych lekarzy, każdy wybrał dla mnie co innego i miałam ciężki problem żeby sie zdecydować. Ale wybrałam tego który mi więcej uwagi poświęcił i więcej wytłumaczył, nie musiałam mieć niczego na 2 konsultacjach, potem tylko zestaw badań i niedługo muszę jw na świeżo powtórzyć i zaraz po nowym roku mam już zabieg.
Ja miałam jedną konsultację z chirurgiem i chyba w większości tak jest. Między konsultacją a operacją miałam kontakt telefoniczny z pielęgniarką i Ona udzielała już mi wszelkich informacji
Dziękuję 😘
A jak to wyglądało w Waszym przypadku - miałyście tylko jedną konsultację przed operacją, a później już operacja, czy była też dodatkowa konsultacja pomiędzy? Stresuję się, że jakieś wątpliwości lub dodatkowe pytania przyjdą mi do głowy później...
Koniecznie spytaj czy potrzebny jest Tobie lifting
Ja na pierwszej konsultacji miałam stanik sportowy.
Pytałam o wszystko, łącznie z takimi szczegółami jak rozmiar stanika pooperacyjnego.
Zapytaj się o możliwość zmiany wielkości implantów oraz można zrobić u nich badania przed operacją.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.