Dziewczyny! Potrzebuję waszej pomocy. Po 3 latach chciałabym wymienić swoje implanty Mentor wysoki profil 375 ml. Miałam bardzo małe piersi wyjściowo - miseczka A, pod biustem ok. 71 cm; aktualnie mam miseczkę C, obwód biustu ok. 88 cm, chciałabym powiększyć piersi – chcę fajny efekt, dużego biustu, ale niekarykaturalny. Lekarz zaproponował mi max. 600 ml – boje się, że nadal będą za małe, proszę doradźcie mi…
Wiesz co, nie wiem czy stanik mi pomoże. Mam niewielki biust i raczej inny stanik go nie powiększy :D Co najwyżej mogę sobie ten stanik wypchać. Ale co z tego jak biust będzie nadal mały. Dobra zamówiłam sobie ten perfect bust. Niech stracę. Potem napiszę czy zadziałał czy nie :P
Było, chociaż nie od razu i nie tyle ile reklamują na stronie ;) Bo kilka rozmiarów to Ci się biust na pewno nie powiększy. Nie ma takiej opcji. Zamówiłam bo znajdowałam w sobie wiele kompleksów, największym był oczywiście mój biust, który był nie tylko mały co po prostu zwiędnięty po ciąży. Z b zrobiło się a. Kupiłam tabletki z ciekawości, dla eksperymentu. Byłam ogólnie sceptycznie nastawiona do tabletek i innych cudownych zeli. Brałam codziennie. Pierwszy miesiąc to raczej zero efektu. Ale potem czułam jednak, że coś się zmienia. I nie wiem czy jest to kwestia tabletek czy tego żelu z serii, ale biust się podniósł, jakby taki bardziej napełniony jest. Po mniej więcej 2 miesiącach brania. 3 miesiąc utrwalił efekt. No i zmieniłam staniki. Wybrałam się do braffiterki, która dobrała mi lepszy stanik i wszystko wygląda również lepiej
No i jak? Jakieś powiększenie było?
Juanta z jakim efektem?
Ja brałam. 3 pełne miesiące. Plus dodatkowo żel do piersi (zużyłam prawie 3 opakowania).
Ja implanty mam od 2005, jestem po trzech operacjach. W tym jednej nieudanej. Teraz mam 480 ml, wyszło 75 G. Wzrost 173, waga 63. Nie są duże, czasami jest niedosyt. Ale popieram dziewczyny, nie wierzę w tabletki. Tak po dzieciach, mam koleżankę przy przekwitaniu, i oczywiście przy dużej wadze. Znajoma przy 164 99 kilo biust 85 i chce się odchudzać, zobaczymy jak to będzie.Także naturalne piersi to albo genetyka albo hormony i otyłość.
Dokładnie też tak uważam. Wiadomo że implanty to operacja ale nic innego nie da takiego efektu.
Manianka od tabletek biust ci nie urośnie nie ma co się faszerować.
Dla mnie faszerowanie się tabletkami to dopiero dramat. W jaki sposób chcesz zbudować tkankę gruczołowo-tłuszczową suplementem niewiadomego pochodzenia? Na zdrowy rozum, piersi nie urosną po chemii.
Albo masz szczęście w okresie pokwitania albo dzieci albo duża waga. Ja wole implanty;)
No ale jednak jest to zabieg i może mieć swoje powikłania. Nie jestem przeciwna tak całkowicie tego typu zabiegom, jeśli jakaś kobieta ma się dobrze czuć to spoko. Jednak sama bym się temu na pewno nie poddała bo jednak bałabym się efektów ubocznych, które nie oszukujmy się mogą wystąpić... Sama aktualnie szukam informacji na temat tabletek perfect bust. Czy któraś z Was brała.
Byłam u Drozda i sam lekarz mi powiedział, że 2 tygodnie przed zabiegiem jest ponowna konsultacja. U Sirka tego nie było. Jednak jak potrzebowałam ponownie skontaktować się z lekarzem ponieważ miałam jeszcze kilka pytań to nie było z tym problemu. Panie umówiły mnie na rekonsultacje. Jeżeli operacja odbywa się dobre kilka miesięcy po konsultacji to uważam, że nawet taka ponowna konsultacja powinna mieć miejsce
Miałam konsultacje u kilku lekarzy i pierwsze słyszę (w tym u Sirka) - konsultacja i potem spadasz na bambus
Mam ERGONOMIX
A masz motive ergonimix? Ja czytałam na internecie opinie kobiet. Po drugie ja chciałam naturalny efekt, dlatego zawsze przy anatomach jest ryzyko obrócenia implantu. Motiva ergonomix to okrągłe implanty, które dają efekt anatomiczny. Mają lekko wypełniony dekolt więc na pewno na plus
Rekonsultacje. U niektórych lekarzy masz konsultacje, a później 2 tygodnie przed zabiegiem rekonsulatcje aby potwierdzić decyzję co do rodzaju implantu. To nic dziwnego ;)
Gdzie widziałaś te złe opinie?
Ja mam Motive i wcale nie są miękkie, nie jestem zadowolona. Podobno Polytech ma złą opinię, ale jakiś jeden rodzaj. Sirek na nich pracuje. Jakim cudem 2 konsultacje za darmo? Masz jakieś układy? ;p
Polytech nie polecam. Czytałam złe opinie. Najmniejsze i najbardziej zbliżone do naturalnych piersi to motiva ergnomix i Xtria
Rekomenduje, przecież robiłam u niego i jestem zadowolona. Przesłałam tylko nazwiska lekarzy, którzy cieszą się również dobrą opinią. Ja z nich wszystkich wybrałam Sirka. Jednoznacznie nie mogę powiedzieć dlaczego, ale nie żałuję. Słyszałam z opinii, że robi ładne biusty i nie ma powikłań - a to najważniejsze. Nie wciska kobietom jeden rodzaj implantów ale daje wybór. Ja byłam na 2 rekonstrukcjach bez żadnych opłat. Zmieniałam rodzaj implantów już po podwyżkach i mimo wszytko zrobił mi je po starej cenie. Ja odniosłam wrażenie, że nie liczy się tylko kasa, a robi piersi z zamiłowania. Rzeczywiście jest zabiegany, personel w szpitalu mam wrażenie, że już nie ogarniał. Lekarz się nie reklamuje a mimo wszystko ma dużo pacjentek.
Nie wiem czy Polytech czy Xtra:( I czy 800 to nie jest przesada
Skoro polecasz powyższe nazwiska to znaczy, że nie rekomendujesz Sirka?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.