Piersi u mężczyzny (trans)

Anonim
PaulaBartosz
Legnica · Utworzono: 22 cze 2022 · Ostatnia odpowiedź 7 sty 2023

Witam jestem chłopakiem, lecz żyje na co dzień jako kobieta (trans) tak w przyszłości chcę zmienić płeć, ale na razie nie pozwala mi na to sytuacja rodzinna oraz finansowa. mam 26 lat i bardzo chce zrobić sobie na razie malutkie piersi, na prawdę minimalne. Ażeby lepiej się czuć, ale żeby nie wpłynęło to tak na prawde na nic. Czy jest ktoś w stanie mi pomoc ?

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim

Anonim

7 sty 2023
    Najlepszy komentarz

Zapraszam - niebawem syn będzie miał robione piersi

• Anonim
    MichalinaTrans
    29 gru 2022

Witam była by szansa na prywatna korespondencję, również chce żyć jako kobieta ale nie wiem jak sobie radzić i od czego zacząć

• Anonim

Anonim

5 lip 2022

Znajomy, który jest facetem, będzie się poddawał powiększeniu piersi, gdyż chciałby je mieć jako facet.
    Z tego co wiem to będzie miał duże implanty około 600cc

• Anonim
    BlueBison
    5 lip 2022

Cześć! Szczęśliwie taką operację można wykonać nawet na NFZ.

• Anonim
    natalia283
    5 lip 2022

Pójdź do lekarza, najlepiej endokrynologa, powiedz że chcesz poddać się zmianie płci, że chcesz żyć jak kobieta. lekarz skieruje Cię na badania, zrobi testy, przepisze hormony i piersi same Ci urosną.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać