witam a to moje cycorki 4mies po operacji ? jestem mega zadowolona I szykuje sie do nastepnego powiekszenia... ?
Angela1989, nadal planujesz operację?
Fajny biust, my z moją Kasią wybieramy się na kontrolę i umówienie się na zabieg. 😉 Pozdrawiamy.
Anonim
Angela1989 powiedz jak to jest przy wymianie na większe?
Jestem tuż po zabiegu implantów ale juz myśle o wiekszych ;-)
Ile czasu minęło od pierwszej? Jak doznania bólowe przy drugim? Od razu wiedziałaś ze będziesz wymieniać?
U mnie przy 1 nie było szansy na większe…
Witaj Angela1989:), mam zapytanie jakie są ceny powiększania piersi u tego dobrego doktora Polaka w Czechach? Z góry dzięki za odpowiedź!
Drugi zabieg, żeby powiększyć 😊
Robiłaś zabieg drugi raz, aby powiększyć? Czy było coś nie tak i chciałaś poprawić?
Dr Pokal w Ostrawie. Jestem u niego już na 2 operacji piersi.
Jak jesteś zadowolona to mogę wiedzieć u kogo robiłaś zabieg?
Dziewczyny dajcie spokoj chłopakowi :) Niech sobie patrzy i się uczy.. ;) Na forum mogą być wszyscy. Kobiety jak i faceci. Dlatego warto się czasem zastanowić jakie zdjęcia się udostępnia..:))
Pozdrawiam.
raczej tu kłania się wiedza ogólna ;p mówię co myślę
serio? jestem tu od wczoraj i dopiero sie ucze tego portalu :) dziekuje, aa i wstaw sobie zdjecie a nie taka tajemnicza jestes i opieprzasz pewnie wszystkich, bez zdjecia czujesz sie silniejsza?
przegrode kochaniutki robisz u laryngologa. a tak pozatym to ustawiasz preferencje zabiegów które cie interesują. więc dałeś powiększanie piersi brzozko
moze tu faktycznie nie powinno mnie byc ale tez zakazu nie ma, prawda ?? wiec badz spokojna "jessica" a co ogolnie tu robie zasiegam informacji co do korekty przegrody nosowej, skoro jestes taka ciekawsa.
chcesz pomóc w czymś?
no to co tu robisz? forum do tego jest przeznaczone
na cale szczescie niczego powiekszac nie musze:)
do czegoś trzeba sobie ulżyć:) kolego pochwal się kompleksem my ocenimy co się da z tym zrobić.
też pierwszy raz na tym forum widzę faceta... słabe to
a kolega co będzie powiększal?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.