Witam Was Kochane Cycoholiczki❤️? Zauważyłam, że mało jest w sieci takich porównań jak w tytule. Ta bardzo ważna myślę dla wielu kobiet świadomość o zmianie w wyglądzie piersi po kilku miesiącach od operacji jest kluczowa, aby w pełni cieszyć się procesem kształtowania biustu. Przyznam, że również moja wiedza na ten temat zmaterializowała się na etapie pooperacyjnym. Wcześniej nie miałam takiego wyobrażenia, że to co widzimy kilka dni po operacji, a to co następuje po kilku miesiącach może się aż tak różnić! Los chciał, że trafiłam na wspólnej sali posiadaczkę już wcześniej powiększonych piersi, która podzieliła się ze mną swoimi spostrzeżeniami na ten temat ? Jeżeli zaglądają tu jeszcze na forum dziewczyny, które są już dłuższy czas po operacji i zechciały by się podzielić zdjęciami piersi celem porównania, tych wspomnianych kilku dni po operacji a kilku miesięcy, było by wspaniale! ❤️ Uważam, że tak jak i mnie tak wielu innym dziewczynom pomoże to przetrwać i zrozumieć lepiej ten trudny czas oczekiwania i kształtowania się biustu. Z góry wielkie dzięki za podzielenie się zdjęciami! ? Pozdrawiam Was serdecznie, Piersi do przodu! ??
Kto doda zdjęcia porównawcze ❓
Czy któraś ustosunkuje się do tematu?
Czyli porównania od operacji do kilku miesięcy po ❓
Jest też dużo twardsza od tej lewej 🫣🫣🫣
Moja lewa wygląda całkiem nieźle już jak "moja " zupełnie inaczej jak ta prawa martwi mnie to okropnie
Czy ta prawa może być bardziej "spichnieta " dlatego że częściej sięgnę po coś prawa reka ? Boję się że coś jest nie tak :/
Sam, z sutkami miałam tak samo. W jednej był bardzo wrażliwy i nie miałam czucia w piersi. Potem powoli to wracało do normy. Musisz się uzbroić w cierpliwość. Trzymam kciuki:)
Sam, każda piersi goi się w innym tempie. Ja to miałam w opisie w dokumentach przed operacja. Do pół roku moja prawa była inaczej odczuwalna, jakby coś było z nią nie tak. Lewą natomiast jak moja. Potem jak ręką odjął i obydwie są ok.
Witam wszytskich:) jestem 2 tydzień po operacji, chciałabym podpytac jak było u was ? Czy was też jedna piers bolała bardziej -byla bardziej nbrzmiala od drugiej ? Myślicie ze musze się tym martwić?
Hej dziewczyny a która z Was miała pod mięsień dual plane, bądź kiedy wrócilyscie do biegania/ bardziej intensywnych zajęć sportowych z podskokami? Pozdrawiam!:)
Ja operację miałam w lutym a w maju na Lanzarote się normalnie opalałam 😊 blizny zakrywalam .
Hej dziewczyny czy ok 3 i pół miesiąca po już można opalać się na słońcu? Jak u was było? Oczywiście blizny zakryte
Dziewczyny, widzę tutaj dużo wiedzy… podpowiedzcie mi proszę, na co zdecydować się na blizny? Gdzieś mi mignęła informacja o plastrach - że niby najlepiej się sprawdzają? Co sądzicie?
Dziewczyny, jestem tydzień po operacji - ze względu na raka miałam mastektomię z rekonstrukcją z implantem. Niestety pierś od góry mimo implantu nie jest wypełniona, tylko cała pomarszczona, z takimi wgłębieniami. Wiem, że w moim przypadku najważniejsze jest zdrowie, ale nie ukrywam, że kolejne komplikacje przy długim leczeniu dobijają mnie psychicznie. Lekarz sam do końca nie jest zadowolony z operacji, już przy pierwszej kontroli sugerował w przyszłości wymianę implantu na większy, ponieważ wg. niego tu leży problem. Czy któraś z Was miała taki stan i to się jakoś wypełniło?
Bini dziękuję ☺️
Cóż lekarzowi się nie dziwię, że dumny 🥰🍀👌
Anonim
MargaretM dziękuję 🙏
Plastry zmieniałam co 10-14 dni - zalecenie lekarza.
Niczym nie smarowałam blizn, od miesiąca używam 1-2 razy dziennie żel sutricon i tyle.
Jestem po ostatniej konsultacji. Lekarz blizny bardzo chwalił, mówił, że są zupełnie niewyczuwalne pod palcem, jedynie muszą zbladnąć ale to zajmuje dużo czasu.
Implant dobrany dobrze, siedzi ciasno, no lekarz sam sobie chętnie by pogratulował gdyby mógł 😎
Binii są super! Dziękuję za informację
Mam jeszcze pytanie - te plastry chirurgiczne, które nosiłaś przez 4 miesiące jak często je zmieniałaś ? Co ile dni ? I czy używałaś jakieś kremy lub maści na blizny bo ładnie się wyleczyły i może czy używałaś dodatkowo plastry silikonowe?
Anonim
U mnie minęło 6 miesięcy.
W moim przypadku wszystko poszło łatwo i gładko. Efekt jest 100% taki jak chciałam. Nie chciałabym większych piersi, profil implantu też mi odpowiada.
Zostawię zdjęcia jeszcze chwilę ale potem usuwam profil.
Trzymam kciuki za was wszystkie abyście były conajmniej takie zadowolone z efektu operacji jak ja ❤️
Anonim
MargaretM
Ja robiłam operację w Skandynawii.
Binii u kogo robiłaś operację ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.