Witam W 2013 roku mialam operacje powiekszenia piersi,implanty sa firmy Allergan,ostatnio przy usg piersi lekarz zauwazyl ze cos jest nie tak z implantem w prawej piersi,zrobilam rezonans i okazalo sie ze jest wsrodku pekniety,mieszkam za granica ale operacja byla w Polsce,i teraz moje pytanie,jak to jest z gwarancja implanta?jesli zechce wyciagnac implany i wlozyc nowe,czy musze pokryc koszty operacji,nowych implantow?czy firma to pokryje?czy musze zdecydowac sie na ta sama firme implantow?i czy musze robic to w tej samej klinice?jak to wyglada w praktyce?
Nie wiem jaka gwarancje daje Allergan to musisz popytać u operatora u którego robiłaś albo poczytaj na stronie producenta implantów.
Raczej nikt nie pokryje kosztów operacji. Ja mam implanty z gwarancją dożywotnia. Czyli jak coś się stanie dostaje implanty i tyle. Za operację trzeba zapłacić (koszt pomniejszony o cenę implantów)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.