Kto startuje z miseczki B? Dziewczyny podzielcie się swoimi rozmiarami ? Jakie dobralyscie ? Nie żałujecie ?
pokażesz zdjęcie przed i po operacji (po zagojeniu się)
Ok odezwij się pierwsza na priv bo ja nie mogę wysłać pierwsza zdjęcia tak mi się dzieje
Masz może zdj przed operacja ? Też mam 80 cm pod biustem , szer piersi 15 cm i moje max to niby 400 ml , wzrost 170 i 65 kg , wyjsciowka A/B
Hej, jestem podobnych wymiarów. Ciagle wacham się nad rozmiarem. Zastanawiam się na 350Mentor hp. Mogłabym prosić o zdj na priv jak to u Ciebie wyglada?
Podobnie jak ja ja 177cm 68kg 70 klata ja bym brała 475 po co ci takie duże na starośc i tak wymienisz na mniejsze nie będziesz babcia z balonami ja przynajmniej tak myśle a wtedy jak się ma dużo skory to trzeba chyba robić MASTOPEKSJE tak jak ja miałam tetaz tzn ja mam zwisy z kamiernia laktatorem i schudnięcia 22 kg wiec u mnie to konieczność. Ja mam 350 i dla mnie są wielgachne duże D optycznie staniki 70F
180 cm wzrostu, 65kg, 70cm pod biustem
A jakie masz wymiary
Hej, moglabys się podzielić efektem? Mam jutro operacje i waham się między 475 a 515hp i mam dylemat....
Mialam 75B teraz 70G. I nie wygladaja na swoj rozmiar. Mam 164 cm wzrostu i 60 kg wagi
ja 11 lat temu A 75 implanty Nagor XL360 ml osiągnąłem duze C75. W listopadzie 19 r wymieniłam implanty na większe ( urosłam z rozm 34 do 38) w tej chwili mam Motiva RSC 550 ml i rozmiar 75 E.
Ja startowałam z C, implanty mam 500cc ale powiem Wam że nie wyglądają na jakieś ogromne :) na razie jeszcze są opuchnięte bo to trzeci dzień od operacji, ale myślę że będą akurat przy mojej klatce piersiowej 79cm.
Moja koleżanka miała 480 CC i pisała mi ze jak zeszła opuchlizna to można powiedzieć ze się wybiły od mięśnia i mocno ukształtowały wiec kto wie może zostaną takie już jak mam lub może zmaleją oby zmalały tylko o 10% tak jak to piszą inna dziewczyny
Będzie dokładnie tak jak koleżanka mówi one zmaleją teraz masz piersi opuchnięte po operacji. Poczekaj do miesiaca a zobaczysz znaczna różnice
Ale w tej chwili są opuchnięte, 6 dni po operacji to za krótko, żeby ocenić wielkość, jak zejdzie opuchlizna to z pewnością zmaleją
Ja już 6 dzień po zabiegu .... wybrałam 350cc i są idealne wyszły duzeee C narazie jeszcze nie znam rozmiaru stanika bo nosze pas i stanik pooeperacyjny ale moim zdaniem są mega duże . Każdy mówił żeby brać większe bo się zgubią w moim wzroście dobrze ze nie posłuchałam i poszłam za głosem lekarza 177 cm 68 kg 70 cm klata
Anonim
Też miałam małe B. Po operacji 75E, Motiva full 400cc. Niczego nie żałuję, jedynie chyba że nie zrobiłam wcześniej.
Ja miałam małe B. Po implantach Motiva Full 700cc, miałam 80F, ale teraz schudłam i wychodzi 75G.
Operacja 18.02.2020. Wyjściowe 79 B. Wzrost 175 waga 68kg. Zaplanowane mentor profil średni 350ml
Hej ,ja będę mieć 320ml profil wysoki , okrągłe
Ja będę mieć 380 CC motiva corse ale myśle nad 410 CC lekarz odradza wiec nie wiem co począć
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.