Ostateczna decyzja wyboru wielkości implantow

Anonim
KatarzynAaa92
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 12 gru 2021 · Ostatnia odpowiedź 15 gru 2021

Witam. Czy na konsultacji z lekarzem pada ostateczna decyzja wyboru implantów czy jest ona może do zmiany jeszcze przed operacja? Operacja koniec stycznia a ja mam mętlik w głowie i obawy czy podczas konsultacji nie zdecydowałam się na za małe... propozycja lekarza to 300-360 ml wysoki profil implanty okragle. Przegladam codziennie fora wątki zdjęcia przed po i ciężko się określić bo u każdego wyglądają inaczej. Mam 162cm pod biustem 73 miska a male b... chciałabym osiągnąć rozmiar twarde D. Będąc na konsultacji sugerowałam się koleżanka ktora juz ma to za sobą gabaryty podobne do moich implant 340ml i teraz ma rozmiar F. Nie chce tak dużych. D bedzie dla mnie wystarczające. Była u tego samego lekarza I musiała wyprosić 340 ml bo u niej proponował mniej. Ponoć trzeba brać tyle ile dają ale mnie 360 ml po prostu przeraziło bo wyobraziłam sobie ze bede miec takie jak ona... co byście zrobiły...? Czasu coraz mniej i już nie wiem co robić..

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim

Anonim

15 gru 2021

Bierz największy jaki Ci proponuje!
    Ja jestem tydzień po zabiegu i mam uczucie niedosytu ale ja miałam bardzo nietypowe wymiary bo mam bardzo wąska szewską klatkę, pod biustem mam 62cm (170cm i 48kg)
    Zrobiłam anatomiczne (motiva demi 245ml) i narazie w biuście jest 77/78cm
    Narazie nie mam pojęcia jaki to rozmiar ale bierz duże u mnie pewnie skończy się wymianą…

• Anonim
    KatarzynAaa92
    Użytkownik wyróżniony
    15 gru 2021

Agrafka_82, super jest efekt po niby tylko 315 ml, ale wyjście miałaś inne niż w moim przypadku. Na moje wyszły ci w sam raz 😉 ani za duże ani za małe.

• Anonim
    Agrafka_82
    Użytkownik wyróżniony
    15 gru 2021

Moje 315 full po 1,5 tyg. Powoli schodzi obrzęk, więc mam nadzieję, że lekko ich jeszcze ubędzie (wydaje mi się, że są ciut za duże).

• Anonim
    opiumkate
    14 gru 2021
    Najlepszy komentarz

Ja z panią dr ustalałam ostateczny rozmiar w dniu operacji 😊 Były propozycje dwóch i po sugestiach dr zdecydowałam się na ten mniejszy - 405 ml. Obecnie mam rozmiar 75 D. Tylko że ja startowałam z miseczki A i jestem też wyższa (177). Na Twoim miejscu brałabym 360 😊

• Anonim
    olapek
    14 gru 2021

Spokojnie, na różnych klatkach ten sam implant będzie wyglądał inaczej (kwestia wypchnięcia klatki i oczywiście bazowej piersi). Ja też miałam ogromny dylemat, nie mogłam się zdecydować między 260 a 300 CC (w anatomicznych żel układa się inaczej i 300 to już sporo). Okazało się, że popularna influencerka ma taki rozmiar, a jej piersi są ogromne. Bardzo się przestraszyłam, ale ostatecznie posłuchałam lekarza, wzięłam 300 i jestem baardzo zadowolona. U mnie wyglądają zupełnie inaczej, są niewielkie, bardzo naturalne.

• Anonim
    Agrafka_82
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

Nie mam pojęcia co to za gwiazdki w moim wpisie 🤔

• Anonim
    Agrafka_82
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

KatarzynAaa92 - było 75D / 80C z dużą ilością gąbki. Ale na operację zdecydowałam się po zrzuceniu ponad 20 kg. Kiedyś było 85E. I została skóra głównie. Teraz powinno być 75D/80D w zależności od producenta i typu stanika.

• Anonim
    KatarzynAaa92
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

Agrafka jaki masz teraz rozmiar? C czy D? Jaki mialas rozmiar wyjściowy?

• Anonim
    KatarzynAaa92
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Teraz znów mam myśli że może jednak to 330 mi wystarczy 🤣 mam rozumieć że w klinice przed operacja jest jeszcze jakaś ostateczna przymiarka? Zawaliłam już na konsultacji bo z racji że mi się spieszyło chciałam szybko to załatwić i zapomniałam zapytać o wiele rzeczy które mnie nurtują 🙈 a kolejna sprawa to przymiarka tych wkładek nie dala mi jasnego obrazu i ciężko wyobrazić sobie efekt finalny... może znajdą się dziewczyny która trafia na ten wątek i podziela sie zdjęciami najlepiej przed I po z podobnymi wymiarami. Będę wdzięczna ☺

• Anonim
    Anadzoana
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

Ja zmieniłam rozmiar 2dni przed 😂 z 365 na 340ml :)

• Anonim
    Agrafka_82
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2021

Mnie udało się w dniu zabiegu zmienić proponowane wcześniej na mniejsze. Miałam wybór między 325, 350 a 375 wysoki profil okrągłe. Początkowo chciałam 350 ale po przejrzeniu licznych zdjęć i relacji uznałam, że to za dużo. Poprosiłam o 325. Nie było w klinice, dostałam 315 i jest super. Waga 56, pod biustem 80, wzrost 165.

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    12 gru 2021

Zapraszam do wątku Powiekszenie biustu listopad, tam wrzucamy zdjęcia naszych piersi.

• Anonim
    KatarzynAaa92
    Użytkownik wyróżniony
    12 gru 2021

Zapomnialam dopisać ze implant który wybrałam to 330ml tak po środku... okrągły profil wysoki

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać