Opuchnięty brzuch po operacji biustu

Anonim
Agaes
Wrocław · Utworzono: 9 kwi 2018 · Ostatnia odpowiedź 11 kwi 2018

Witam. Jestem parę dni po op i mam pytanie w jakim czasie schodziła Wam opuchlizna z brzucha bo przybylo mi parę cm w pasie po zabiegu i nie wiem jak długo będzie się tak utrzymywać?!

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Paulina687130
    11 kwi 2018

Mam to samo :( przy tym brzuchu to nawet piersi wydają się male

• Klinika ELITE

· 11 kwi 2018

Witam,
    jest to normalny objaw, nie ma powodów do niepokoju.
    Opuchlizna powinna zejść do 3 tygodni.
    Pozdrawiam

• Anonim
    Aga575719
    11 kwi 2018

Ja miałam do miesiaca

• Anonim
    Allure88
    10 kwi 2018

Ja około 14-16 dni. Wszystko wróciło do normy. ?

• Anonim
    Mia655164
    10 kwi 2018

Hej ja miałam 3 tyg wzdęty brzuch :/

• Anonim
    Elwira667194
    10 kwi 2018

Hej u mnie to trwało 10 dni( opuchlizna i ból ) . W okolicach pępka miałam bardzo opuchnięte, ale jutro mijają 2 tyg po operacji i brzuch wraca do formy. Nie jest jeszcze taki jak był wcześniej ale już nie mam go opuchniętego . Też wyglądałam jak w ciąży ?

• Anonim
    Agaes
    10 kwi 2018

Dziękuję za odpowiedź.

• dr Bartłomiej Zoń

· 10 kwi 2018

Dzień dobry.
    To może być wynikiem zaburzeń płynowych pooperacyjnych, ewentualnie części obrzęku i krwiaka z piersi, który spłynął niżej.
    Powinno się to wyrównać w ciągu najbliższych 2-3 tygodni.
    Pozdrawiam.
    Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej

• Anonim
    Karola85
    10 kwi 2018
    Najlepszy komentarz

Witaj. Ja miałam to samo i podobno jest to wynik narkozy. U mnie schodzilo jakoś do 2 tygodni ? bebzon miałam taki jak bym dopiero była po porodzie, masakra. Na szczęście wszystko wróciło do normy i u Ciebie też tak będzie. Pozdrawiam ?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać