Odzyskaj do 4500 zł za wykonany zabieg

Co miesiąc masz szansę na nagrodę.
Zachowaj fakturę i weź udział!

Weź udział

Powiększanie piersi: styczeń-luty 2022r.

KasiaOlan
KasiaOlan
Użytkownik wyróżniony
Gdynia · Utworzono: 14 gru 2021 · Ostatnia odpowiedź 18 paź 2023

Witam😁 Pod koniec stycznia odbędzie się moja operacja. Czy ktoś jeszcze będzie operowany na początku roku? Jestem bardzo podekscytowana 😁😁 Nie mogę się doczekać! Może wymienimy się doświadczeniami?

Pozdrawiam

2093 komentarze

Reklama
  • Klaudia85
    Klaudia85
    18 paź 2023

Ja dziś po konsultacji i planowany zabieg na 14go listopada 🙃 Czekałam na ten dzień kilka dobrych lat, bo wcześniej nie byłam gotowa

• AnnNaaZ
    AnnNaaZ
    13 paź 2023

Ja jestem 2 miesiące po operacji, decyzja słuszna, nie żałuję, piersi się jeszcze układają, więc czekam na efekt końcowy.

• Niezdecydowana83
    Niezdecydowana83
    12 paź 2023

Witam, widzę starsze komentarze dziewczyn, które miały operację na początku roku, jestem przed konsultacją i ciągle myśli czy powinnam powiększać piersi, jakie opinie, refleksje, czy dobra decyzja ?
    Pozdrawiam

• Koko362
    Koko362
    Użytkownik wyróżniony
    28 sie 2023

MelodyMoon wcześniej miałam 32a, teraz mam 32c. Dla mnie to jest spora różnica, bo jestem drobną niską osobą. Ogólnie jestem zadowolona, ale wybrałabym ciut mniejszy rozmiar

• LizaRiedel
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    19 sie 2023

Melody tak naprawde nie powieksza sie na miseczki bo u kazdego moze to wydladac inaczej. Zalezy tez od wagi i rozstwienia klatki wszyszko jest wazne. Bylas juz u lekarza na wstepnej rozmowie? Jakiej wielkosci implant zaproponowal? 150-200 ml to jeden rozmiar

• LizaRiedel
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    19 sie 2023

Beebambi sorki ze dopiero teraz odpowiadam ale jakos nie widzialam twojego postu wczesniej. Tak przyzwyczailam sie , zmniejszyc nie zmniejszyly sie staly sie tylko naturalniejsze i miekkie z wygldu i dotyku. Czasem nadal jak zakladam jakas tam bluzke wydaje mi sie ze duze i jak bym mogla wziela bym jeden moze dwa rozmiary mniejsze ale juz o tym tak nie mysle i poprostu ciesze sie tym co mam bo nie mialam nigdy nic:-))) no i moj maz tez uwielbia a wcale nie chcial zebym robila to zawsze byl moj pomysl jeszcze zanim go poznalam:-)

• MelodyMoon
    MelodyMoon
    18 sie 2023

Hej dziewczyny. Czy jest tutaj moze ktos kto mial wyjsciowe 32a/b i powiekszyl do 32b/c? Zastanawiam sie, jak duza jest to wizualnie roznica. Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

• Beebambi
    Beebambi
    2 kwi 2023

LizaRiedel dzieki za slowa otuchy, ja nie mam duzego implantu- mam mentor 330 HP anatomiczne (lekarz rozwazal 280-330), upieralam sie przy tych mniejszych ale lekarz powiedzial ze zrobi tak zeby pasowaly do sylwetki. Na poczatku myslalam ze to opuchlizna ale widze ze juz wszystko zeszlo a one dalej wygladaja jak dwie wielkie doczepione kule. Jak wszedzie czytalam o tym rozmiarze nie wydawal sie duzy a u mnie wyglada to fatalnie (mam 68 pod biustem).

Czy u Ciebie byla kwestia ze sie przyzwyczailas czy jest szansa ze po 6 tygodniach one jeszcze zejda z obietosci?

• LizaRiedel
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    2 kwi 2023

Beebambi ja tak mialam. Wybralam mniejszy implant a jak sie obudzila lekarz mowi mi ze wlazyl 400🙈 czyli wiekszy rozmiar niz wybralam! Bylam w szoku i najchetniej bym go pozwala ale odczeklam i po 3 -5 miesiacach tak sie przyzwyczailam i pokochalam ze teraz jestem mu wdzieczna:-) i ciesze sie rozmiarem. Moze poprostu jeszcze troszke odczekaj. Jaki masz implant?

• Beebambi
    Beebambi
    1 kwi 2023

Hej dziewczyny,
    6 tygodni temu mialam operację powiekszenie piersi z liftem i na ten moment sa one dla mnie za duze. Opuchlizna widze ze juz zeszla ale kompletnie nie czuje sie w tych piersiach. Zaczynam lapac depresje po co w ogole je robilam i zastanawiam sie jak to bedzie z wymiana implantu na mniejsze. Czy ktoras z Was miala taka sytuacje?

• hany123
    hany123
    3 lut 2023

Dziewczyny po jakim czasie zaczęłyście jeździć autem?

• hany123
    hany123
    1 lut 2023

Helena, no powiem Ci że ten biustonosz i wtedy jeszcze dodatkowo bandaż uciskowy to na maxa zmniejszają obraz ale w rzeczywistości są pokaźne (wg. mnie oczywiście). Początkowo myślałam, że wzięłam za małe i kasa w błoto 😂ale po tygodniu jak je odpakowałyśmy na kontroli to od razu banan na twarzy 😊 mąż jak zobaczył to powiedział że spore są 👍 myślę że jak się ułożą będą idealne, a jakbym wzięła większe to mogłyby być za duże. Na konsultacji poprosiłam największe z możliwych ale takie aby pasowały do sylwetki i nie wyglądały zbyt sztucznie. Mierzyłam 450ml ale były zbyt ciężkie dla mnie i ustaliłyśmy że wygodniej mi będzie w 425. Niebawem dodam jakieś zdjęcie.

• Ona8989
    Ona8989
    31 sty 2023

Dzięki Hany123. Nie wydają się takie wielkie. Wydaje mi się, że są powiększone w sam raz. Doradzono mi by w większy stanik włożyć sobie torebki ryżu. Ja dziś włożyłam po 4 torebki dla imitacji 400 ml i nie wydają się takie wielkie. Zależało mi żeby - jak to napisała Inez82 - nie rzucały się tak w oczy.... I wygląda na to, że nie będą. Nie chcę by otoczenie to od razu dostrzegło.

• Xyzgryy
    Xyzgryy
    Użytkownik wyróżniony
    30 sty 2023

Dziewczyny jest wśród nas jakaś kobieta która miała długo płyn wokół implantu i diagnozowała się pod kątem bia alcl?

• hany123
    hany123
    28 sty 2023

Helena, wrzucę zdjęcia ale póki co do pierwszej kontroli, która mam w poniedziałek nie mogę nic ruszać ani zdejmować stanika. Widziałam je przez moment przed wyjściem ze szpitala i wtedy mi się nie podobały - były mega napuchnięte i takie wypchane. Pani dr powiedziała że dopiero jak się mięsień rozciągnie to opuszcza się na dół… moje wymiary pod biustem 77cm a w biuście było wyjściowo jakieś 85cm. Mam 172 cm i ważyłam 63 kg - sylwetka sportowa. Wrzucam na razie zdjęcie w staniku kompresyjnym.

• Inez81
    Inez81
    Użytkownik wyróżniony
    28 sty 2023

Helena, ja myślę dokładnie tak samo, teraz push-up, później bez 🙂
    Koleżanka robiła rok temu implantami okrągłymi 300 ml. Latem, gdy założyła głęboki top to było widać, ale przy "zabudowanej" garderobie nie bardzo. Mnie się marzą latem delikatne bluzeczki bez stanika 🤭
    U mnie kilka najbliższych osób wie o operacji a reszta - też zastanawiam czy zauważą i jaka będzie reakcja. Nie wiem czemu powiększanie piersi jest ciągle tematem tabu i postrzegane jako głupota. Ale decyzja już podjęta, termin ustalony i niech się dzieje😊

• Ona8989
    Ona8989
    27 sty 2023

Hany123 wysłałabyś swoje wymiary i zdjęcia jak to wygląda na kilka dni po? Zastanawia mnie czy przy takim powiększaniu 300-400 ml efekt po jest taki, że ludzie od razu go zauważają. Ja noszę gruby push up, potem zrzucę jakikolwiek push up. Liczę, że efekt nie będzie taki, że każdy zwróci uwagę, że jestem po tym zabiegu. Też macie podobne przemyślenia?

• Inez81
    Inez81
    Użytkownik wyróżniony
    26 sty 2023

No właśnie mało kto ma pod powieź, nie znam żadnej opinii jak to wygląda po jakimś czasie od operacji. Ja 2 lata temu powiększałam piersi tłuszczem i lekarz mi powiedział, że dzięki temu mam więcej swojej tkanki i nie trzeba ciąć mięśnia 🤔
    Hany, z tego co dziewczyny piszą, opuchnięty brzuch to norma po narkozie, podobno zejdzie.
    Ja mam operacje zaplanowaną na 24.02, nie mogę się doczekać.

• hany123
    hany123
    26 sty 2023

Cześć dziewczyny, jestem 3 dni po operacji u dr Kuzlan w Poznaniu. Mam implant 425 cc hp mentor pod mięsień. Wyjściowo prawie nic nie miałam bo 75a. Dziś ból wydaje się coraz bardziej do zniesienia jednak 2 pierwsze dni były tragiczne. Piersi mnie zaczynają swędzieć a czasem pieką. Przeraża mnie brzuch, który jest napompowany jak balon i rozdęty, a prawie nic nie jem…

• Ona8989
    Ona8989
    26 sty 2023

Inez81, u mnie pod mięsień

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać