Cześć dziewczyny! W marcu mam termin operacji w Pradze. Boje się powrotu samochodem do Polski, wedle Google maps będzie to ok 6h każdy. Czy któraś z Was operowała się poza Pl i wracała autem (jako pasażer)? Czy chciałybyście podzielić się swoimi doświadczeniami/radami jak przygotować się do podróży?
Ściskam!
Hej ja miałam operację powiększania piersi w Pradze 3.02 czyli tydzień temu , zdecydowałam że lecę sama a chłop zostanie z babelkiem żeby nie oddawać go do babci , bardzo bałam się lotu od razu po operacji więc zarezerwowałam hotel na 5 dni jeszcze żeby mój stan się unormował nieco przed powrotem, jak wracałam taxi z kliniki do hotelu po operacji było całkiem nieźle :) aż byłam w szoku że po tak ciężkiej pierwszej nocy gdzie nie mogłam spac i płakałam z bólu jazda samochodem była bardzo komfortowa na drobnych nierównościach nie czułam żadnego bólu jedynie przy zakrętach na rondach jakiś dyskomfort był ale nie było to tragiczne nie do wytrzymania, porównując jazda samochodem dobę po operacji była
Zdecydowanie lepsza niż podróż samolotem po tygodniu gdzie po lotnisku musiałam dużo chodzić rozbierać się ubierać i nosić torebkę :) co było katorgą .
Klauudia niecałe dwa lata czekałam na operację, więc terminy są dość długie, ale myślę że warto czekać. Wychodzę z B 75 pod biustem 58kg 160cm i zdecydowałam się na Mentor okrągłe HP 400cc
Magda1267i odezwij się 🙏 bo ciężko znaleźć kogoś w PL kto operował się u Payera
Magda1267 Jak będę robić to tylko u Payera. Nie zapisałam się jeszcze na operację bo walczę ze strachem i obawami przed operacją . Ale doktor zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ile czekałaś na operację? I jaki masz wybrany implant? Ja mam 365 xtraHP ale widziałam kilka zdjęć u kogoś i są spore i kolejne powód mam do myślenia
Klaudia dokładnie tak, mam termin operacji na początek marca do Dr. Payer. Czy Ty też byłaś tam operowana czy finalnie zdecydowałaś się na inną klinikę?
Też byłam operowana w Pradze. Wracałam do PL na drugą dobe po operacji pociągiem ponad 900 km ale podróż zniosłam bardzo dobrze. Po operacji Też było ok. Ból 1/10. Też się na zapas martwiłam, chyba najbardziej bałam się tej podróży ale okazało się, że nie było czego:) trzymam kciuki ;)
Magda żadnych nakładek nie kupowałam ale do tej pory jak zapinam pas to ten co idzie przez biust daje pod rękę i idzie przez brzuch, już chyba taki nawyk mam, a operacja 16 październik miałam. Do tej pory po dziurach czy na garbach cycki pobolewają. Ja wracałam do Żor na Śląsk z Ostrawy z Primed Clinic akurat boczną drogą ale jest od razu przy tym autostradą i do samego domu mamy autostradę ale nie chciało nam się winiety jednodniowej wykupować chociaż słyszałam że niby z Ostrawy czy do, nie wymagają winiety
Magda1267i czy operacje masz u Dr. Payer? Ja byłam na konsultacji w Renome
Ja robiłam w Instabul aesthetic center, póki co jestem zadowolona :)
Ja mam termin do Renome w Pradze na 06.03
Gre1 ja polecam primedclinic niedaleko ostravy
Hey dziewczyny, umiecie polecic jakas klinike?
Ja sie operowałam w Turcji 3.12.
Co prawda jeździłam krótkie dystanse z hotelu do kliniki i na odwrót, ale najbardziej z tej jazdy odczuwałam dziury w drodze i bolące plecy 🙈🙈
6h po takiej operacji to bardzo dużo, ja bym zaopatrzyła się w silne leki przeciwbólowe na droge
Ja wracałam w piątek z mężem. Ok 5h. Przerw potrzebowałam na siku, kręgosłup bolał nie bardziej niż na łóżku w klinice.
@desireGTI a kupowałaś jakieś nakładki na pasy żeby nie uciskały aż tak na biust? I jechałaś bardziej w pozycji leżącej czy siedzącej?
Ja w Ostravie , godzina drogi do Polski, spoko nie było źle :p
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.