Dzisiaj rano dostalam okres a operacje mam jutro! Boje sie ze moze to być przeciwwskazaniem do zabiegu, czy któraś z was drogie kobietki byla w podobnej sytuacji? Dodam że biore tabletki anty, ale zaczęłam dopiero 3 miesiące temu i moj gin mowi ze jestem w okresie adaptacji i ze taki stan nieregularny może trwać do pol roku. Okres powinnam dostać dopiero za tydzień, martwię się czy to nie pokrzyżuje moich planów :( z u2agi na to że dzisiaj niedziela to nawet nie mam możliwości zadzwonić do kliniki i zapytać.
Dziekuje za odpowiedzi, w ciągu dnia mi się ten okres zatrzymał zobaczymy jak będzie jutro ale już jestem spokojniejsza. Izelaf ale super to jutro przechodzimy przez to razem 😃 stresujesz się? Ja zabiegiem się nie zamartwiam, bardziej tym okresem co się pojawią i znika... ake wierze ze bedzie wszystko ok. A w jakim mieście się operujesz? Ja wroclaw
Powiedz tylko lekarzowi, że np. dostałaś wcześniej niż powinnaś i to jest chyba przez stres. I tyle.
Można operować.
Widziałam tu kiedyś wypowiedź na forum, że ktoś miał operację podczas okresu za zgodą anestezjologa, więc jest nadzieja 👍 ja też mam jutro zabieg 🤩
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.