Operacja powiększenia piersi

Anonim
Werkas
Warszawa · Utworzono: 17 lut 2022 · Ostatnia odpowiedź 23 lut 2022

Witam, mam prośbę czy ktoś może mi powiedzieć co mam robić. W zeszłym roku, dokładnie w lutym miałam operacje powiększenia piersi. Po 2 tygodniach okazało się ze mam bakterie w lewej piersi i trzeba wyjąc implant, dodam ze leżałam tydzień w szpitalu na czyszczeniu piersi. Czekałam 7 mies. na kolejną operację, która odbyła się w listopadzie, widzę ze ta nowa pierś jest niżej i od góry bardziej spłaszczona niż prawa, czy ktoś może mi powiedzieć czy ta pierś się podniesie czy może znów potrzebna będzie operacja

12 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    KarolinaK1
    23 lut 2022

A gdzie miałaś operacje?

• Anonim
    NataliaAnna
    22 lut 2022

Hej. Pierś świeżo po operacji jest zazwyczaj wyżej i potem opada wiec jeżeli od razu już teraz masz ta pierś niżej to ona na pewno nie pójdzie nagle w gore. Jeżeli ci lekarz mówi, ze to się wyrówna, to ja w to nie wierze. Gdyby było odwrotnie, ze pierś jest teraz dużo wyżej, to bym uwierzyla, ze z czasem opadnie i to sie wyrówna, ale nie w odwrotnej kolejności. Nie daj sie zbyć lekarzowi. Powinien ci podnieść ta pierś od razu zebys sie nie męczyła i bez powodu nie czekała pol roku niezadowolona z efektu operacji. W staniku tego raczej nie widać wiec nie wiem jak duza jest różnica bez stanika, no ale jak mówisz, ze jest duzo to pewnie tak jest.

• Anonim

Anonim

17 lut 2022

Uważam, że nie powinnaś płacić. Tylko znowu od nowa to przechodzić to nic przyjemnego 🤨

• Anonim
    Werkas
    17 lut 2022

No właśnie u tego samego i mówił po operacji ze docelowo będą takie same i pytanie co teraz i czy znów będę musiała placic

• Anonim

Anonim

17 lut 2022

Najgorzej, że lekarze nie przyznają się, że coś mogli lepiej zrobić i zbywają pacjentki.
    Jeżeli robiłaś u tego samego lekarza to nie dawaj się zbyć.

• Anonim
    Werkas
    17 lut 2022

W staniku tego tak nie widać bo są ściśnięte ale gorzej jak jestem bez i normalny stanik

• Anonim
    Werkas
    17 lut 2022

Ty to masz piękne nic nie widać od góry , u mnie różnica najbardziej widoczna w staniku normalnym nie ty po operacji co trzeba nosić implanty miałam 365 wysoki profil mentor

• Anonim

Anonim

17 lut 2022
    Najlepszy komentarz

Jak dasz rade to wstaw zdjęcie ale się raczej nie wyrówna. U mnie jest to małe widoczne , ale lekarz powiedział mi że czasami taka minimalna różnica jest jak po karmieniu w jednej piersi zostaję więcej gruczołu. Mam jedną pełniejsza od góry. Ja mialam zanieg 5 stycznia wiec liczę , ze jeszcze troche się to wyrówna. A czy w staniku też to jest u Ciebie widoczne?. A jakie masz implanty?

• Anonim
    Werkas
    17 lut 2022

4 marca mam wizytę obstawiam ze powie ze się wyrówna 🤣

• Anonim

Anonim

17 lut 2022

Jeżeli to masz od listopada to raczej nie ma już szans, jeżeli różnica jest duża i bardzo widoczna powinnaś iść di lekarza operującego. Byłaś u niego? Co on na to?

• Anonim
    Werkas
    17 lut 2022

No właśnie tez tak myśle , jestem załamana bo czekałam tyle miesięcy na operacje wstawienie drugiego implanta a tu znów cos

• Anonim

Anonim

17 lut 2022

Hej. Według mnie się nie podniesie,nowa pierś jak co może raczej zejść na dół po zabiegu I zejściu opuchlizny. Jeżeli masz takie same implanty to myślę, że raczej kieszeń jest w innym miejscu zrobiona i implant został niżej osadzony. Nie wstawiłaś zdjęć więc tak tylko gdybam. Sama nie mam idealnie równych piersi, ale mi to nie przeszkadza, w staniku nie widać różnicy.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać