Witam, mam prośbę czy ktoś może mi powiedzieć co mam robić. W zeszłym roku, dokładnie w lutym miałam operacje powiększenia piersi. Po 2 tygodniach okazało się ze mam bakterie w lewej piersi i trzeba wyjąc implant, dodam ze leżałam tydzień w szpitalu na czyszczeniu piersi. Czekałam 7 mies. na kolejną operację, która odbyła się w listopadzie, widzę ze ta nowa pierś jest niżej i od góry bardziej spłaszczona niż prawa, czy ktoś może mi powiedzieć czy ta pierś się podniesie czy może znów potrzebna będzie operacja
A gdzie miałaś operacje?
Hej. Pierś świeżo po operacji jest zazwyczaj wyżej i potem opada wiec jeżeli od razu już teraz masz ta pierś niżej to ona na pewno nie pójdzie nagle w gore. Jeżeli ci lekarz mówi, ze to się wyrówna, to ja w to nie wierze. Gdyby było odwrotnie, ze pierś jest teraz dużo wyżej, to bym uwierzyla, ze z czasem opadnie i to sie wyrówna, ale nie w odwrotnej kolejności. Nie daj sie zbyć lekarzowi. Powinien ci podnieść ta pierś od razu zebys sie nie męczyła i bez powodu nie czekała pol roku niezadowolona z efektu operacji. W staniku tego raczej nie widać wiec nie wiem jak duza jest różnica bez stanika, no ale jak mówisz, ze jest duzo to pewnie tak jest.
Anonim
Uważam, że nie powinnaś płacić. Tylko znowu od nowa to przechodzić to nic przyjemnego 🤨
No właśnie u tego samego i mówił po operacji ze docelowo będą takie same i pytanie co teraz i czy znów będę musiała placic
Anonim
Najgorzej, że lekarze nie przyznają się, że coś mogli lepiej zrobić i zbywają pacjentki.
Jeżeli robiłaś u tego samego lekarza to nie dawaj się zbyć.
W staniku tego tak nie widać bo są ściśnięte ale gorzej jak jestem bez i normalny stanik
Ty to masz piękne nic nie widać od góry , u mnie różnica najbardziej widoczna w staniku normalnym nie ty po operacji co trzeba nosić implanty miałam 365 wysoki profil mentor
Anonim
Jak dasz rade to wstaw zdjęcie ale się raczej nie wyrówna. U mnie jest to małe widoczne , ale lekarz powiedział mi że czasami taka minimalna różnica jest jak po karmieniu w jednej piersi zostaję więcej gruczołu. Mam jedną pełniejsza od góry. Ja mialam zanieg 5 stycznia wiec liczę , ze jeszcze troche się to wyrówna. A czy w staniku też to jest u Ciebie widoczne?. A jakie masz implanty?
Anonim
Jeżeli to masz od listopada to raczej nie ma już szans, jeżeli różnica jest duża i bardzo widoczna powinnaś iść di lekarza operującego. Byłaś u niego? Co on na to?
No właśnie tez tak myśle , jestem załamana bo czekałam tyle miesięcy na operacje wstawienie drugiego implanta a tu znów cos
Anonim
Hej. Według mnie się nie podniesie,nowa pierś jak co może raczej zejść na dół po zabiegu I zejściu opuchlizny. Jeżeli masz takie same implanty to myślę, że raczej kieszeń jest w innym miejscu zrobiona i implant został niżej osadzony. Nie wstawiłaś zdjęć więc tak tylko gdybam. Sama nie mam idealnie równych piersi, ale mi to nie przeszkadza, w staniku nie widać różnicy.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.