Witam. Mam 164cm wzrostu ważę 58kg. Za tydzień mam operację i wybrałam implanty na początku 405ml w prawej, w lewej 425/455 do wyboru przez lekarza podczas operacji, gdyż mam asymetrię. Później jednak stwierdziłam, że będą one za małe i zmieniłam ten 405 na 425 przez co lewa musi mieć 450 lub 470ml. Teraz się zastanawiam czy to jednak nie będzie trochę za dużo? I czy mogę w dniu operscji, kiedy lekarz będzie na mnie rysować jeszcze zmienić zdanie?
Cześć,
Na jakie się zdecydowałaś bo ja również mam ten sam dylemat, tylko już nie mam możliwości zmiany.
Najlepiej zadzwoń by zamówili też mniejsze, a ostateczną decyzje podejmij z lekarzem przed samym zabiegiem. Zdaża się że lekarz w trakcie zabiegu używa sizerów i decyduje na stole 😀
Wszystko zależy od kliniki , wiem że są takie że można w ostatniej chwili zmienić zdanie , ja np nie mogłam takie jak wybrałam na konsultacji musiałam juz mieć wsadzone . Zadzwoń najlepiej i się dowiedz jak jest w Twojej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.