Operacja plastyczna za tydzień. Zmiana implantów pomocy

Anonim
Lami99
Gdynia · Utworzono: 6 paź 2023 · Ostatnia odpowiedź 15 paź 2023

Witam. Mam 164cm wzrostu ważę 58kg. Za tydzień mam operację i wybrałam implanty na początku 405ml w prawej, w lewej 425/455 do wyboru przez lekarza podczas operacji, gdyż mam asymetrię. Później jednak stwierdziłam, że będą one za małe i zmieniłam ten 405 na 425 przez co lewa musi mieć 450 lub 470ml. Teraz się zastanawiam czy to jednak nie będzie trochę za dużo? I czy mogę w dniu operscji, kiedy lekarz będzie na mnie rysować jeszcze zmienić zdanie?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Katarzyna_1
    15 paź 2023

Cześć,
    Na jakie się zdecydowałaś bo ja również mam ten sam dylemat, tylko już nie mam możliwości zmiany.

• Anonim
    Barbra
    10 paź 2023

Najlepiej zadzwoń by zamówili też mniejsze, a ostateczną decyzje podejmij z lekarzem przed samym zabiegiem. Zdaża się że lekarz w trakcie zabiegu używa sizerów i decyduje na stole 😀

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    6 paź 2023

Wszystko zależy od kliniki , wiem że są takie że można w ostatniej chwili zmienić zdanie , ja np nie mogłam takie jak wybrałam na konsultacji musiałam juz mieć wsadzone . Zadzwoń najlepiej i się dowiedz jak jest w Twojej

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać