Czy mamy na forum panie które robiły piersi u dr. Pabiańczyka? Interesuje mnie opinia pacjentek. I czy pan dr wystawia zwolnienie lekarskie po operacji? Bo słyszałam, że podobno nie. Na jakich implantach dr. pracuje?
Monia85 😊Piersi top 😊👍piękne
Hejka tak siedzę i się zastanawiam jaki wyjdzie mi rozmiar z mojego wyjściowego rozmiaru
Monia85 hej i co u Ciebie jak się czujesz? Masz może zdjęcie podglądowe jak wyglądają od czasu opki i czy widzisz zmiany :-)
Jakie są twoje odczucia, zalecasz jakieś rady
X_aneta_Rachubińska Ja miałam wykarmioną miseczkę D dlatego moja p.dr. pow. że 455 ładnie wypełni skórę po mastopeksji. I jestem zadowolona 🙂😉
Hej, Monia85 piersi masz przepiękne. To 455 ml? Ja jeszcze się bije z myślami pomiędzy 375 a 400 ml. Moja dr. twierdzi że 400 ml będą duże. Bo mam wyjściowy rozmiar C. ale ja chyba jednak nastawiam się na 400 ml. To przecież tylko 25 ml różnicy. A u mnie 400 ml to Max co może wejść.
X_aneta_Rachubińska ja bym wybrała 400 czyli większe, zobaczysz że będziesz zadowolona. Ja też miałam do wyboru 425,455 i 470 też by weszło. Dr. proponowała od początku 455 a ja się bałam i chciałam 425. A teraz się cieszę że posłuchałam i wzięłam większe🙂 U mnie wszystko ładnie wypełnione, podniesione i aż się zdziwiłam że moje piersi po takim krojeniu mogą mieć taki ładny kształt 😉
Hej Monia85 ja mam zabieg implant + Mastopeksja 16.12.22 i mam do wyboru 375 bądź 400 CC Mentor profil wysoki. Wymiary to pod biustem 77 i wyjściowe C. I też się zastanawiam pomiędzy 400 czy 375. Co u Ciebie?
Monia1818 dobra decyzja 🙂 Myślę że będziesz zadowolona 😉
Podjęłam już decyzję i zostaje przy tych 400 :-) jeszcze miesiąc już się doczekać nie mogę
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.