Hej! Czy któraś z Was miała operacje po raz 3? I ile czasu trzeba odczekać po drugiej operacji?
angela1989 ale masz piękne te piersi naprawdę jak dla mnie idealne taką wielkość właśnie chciałam ale niestety aż takiej nie uzyskałam 🥺 ale pocieszam się tym co było przed operacją i tylko to sprawia znowu że się cieszę że mam jakiekolwiek piersi.
Witam, Kaja. Pisałyśmy kiedyś, wiem, że jesteś po wymianie z 480 ml na 650 ml. Napisz proszę czy wszystko dobrze się skończyło, jak piersi i czy widzisz duża różnice w rozmiarze biustu? Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za odpowiedź. Ja też miałam mieć wymianę w 30 listopada z 480 ml na ponad 600 ml, ale ze względu na problemy zdrowotne razem z moim doktorem odpuściliśmy na jakiś czas. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Chociaż chłopy też mają inne spostrzeżenie, a większości chirurgów to mężczyźni, bo dla moje te 400 to ogromne, a jak usłyszał 600 to kapał się za głowę heh
U mojego dr Polaka, na stole jak się wchodzi leżą implanty od 500 w górę. Jak robiłam za 1 razem to od razu mu pokazałam największe, a on mówi, że to jest 1000. Dlatego się dziwnie, że lekarze są zdziwieni dużymi… dla mojego to norman ma do przymiarki od małych do mega wielkich. 😊😊
Wiadomo, że jak ktoś jest płaski to od razu 800 nie włoży, ale za pierwszym te 400 to myślę lajcik. Ja trochę uważam, że zagraniczni lekarze przystosowali się do nas, bo wiedzą, co kobiety chcą… a w PL może się boją… albo nie chcą, bo wiedzą, że większość z nas i tak wróci po większy implant… bo 3/4 lasek wymienia na większe po 1 operacji… a to podwójna kasa i dla nich i dla nas.🤑
Anonim
Nie wiem, od czego to zależy, tak naprawdę wydaje mi się, że też trochę od szczęścia 🤷♀️
Ksenia właśnie zauważyłam ostatnio połowa dziewczyn ma coś nie tak, ja również miałam powikłania z prawą piersią, ale na szczescie wszystko OK .
Anonim
Rawka123 nie, ta dziewczyna, co dodałam zdjęcie, miała 450 najpierw 😉 a przy drugiej operacji zrobiła te większe 755 czy prawie 800 😉 Niby tak, ale zobacz ile jest powikłań, nawet przy mniejszych implantach, po kolei ostatnio widzę, że na forum same powikłania 😒 u mnie na szczęście obyło się bez choć tego mega się bałam, więc myślę, że to nie ma reguły tak naprawdę
Tak widziałam 🙂 Ale myślisz, że za pierwszym razem już on wkłada te implanty? Lekarze boją się powikłań - niby zrozumiałe. A im większe za pierwszym razem, tym większe powikłania mogą wystąpić...
Anonim
Rawka123 ja właśnie nie wiem, dlaczego ludzie uważają, że implanty o takich pojemnościach są duże 🤦♀️ Ja oczywiście też tak myślałam, ale jak dla mnie też nie są duże nie są może jakieś małe, ale to nie są duże piersi. Co do pierwszej operacji to też mi się wydaje, że ciężko, ale mój lekarz mi powiedział, że tak naprawdę wszystko można zmieścić, ale po co, że te większe to jak dla Pan z filmów dla dorosłych wydaje mi się, że lekarze patrzą typowo pod kątem medycznym. Choć widziałaś zdjęcia doktora Pabiańczyka, jakie on robi biusty?
Słyszałam o tej Lineacorporis że spoko klinika i chirurdzy. I z tego co wiem, na pewno taniej niż u mnie około 20 tys. Pójdę w styczniu na wizytę i niech zobaczą, czy coś da się zrobić z moimi piersiami, żeby ta góra inaczej wyglądała czy to anatomia moja... No i kluczowe ile ml Max mi by włożyli. A najczęściej chirurdzy się krzywią na duże implanty. U mnie jak przy mnie mój chirurg zamawiał implanty, to aż kobieta z drugiej strony słuchawki się zapytała co takie duże a mój chirurg "dziewczyna chce pokaźny biust i wysoka jest, także będzie dobrze wyglądać", a to tylko 480 ml.
No ale laski z drugiej strony w sumie chyba żaden by większych za pierwszym razem mi nie włożył, bo byłam mega płaska. Podpinam zdjęcie z przed operacji
Anonim
Rawka wymieniła w LineaCorporis, z tego co pamiętam na 600 coś i też była niższa, ale coś narzekała
Ksenia szkoda że jej nie ma już, chętnie bym zobaczyła jej piersi z rąk mojego chirurga ☺️
angela1989 Dzięki za polecenia, na pewno wezmę pod uwagę 👍🙂
Teraz to zdecydowanie duuużo większe bym brała. Zgadzam się, 300-400 to nawet nie ma co robić, tzn. wg mnie 😉 właśnie takie miałam za 1 razem, 13 lat temu. Z biegiem czasu wiem dużo więcej o implantach itd.... wtedy mało co wiedziałam
Ale myslę, że przy drugiej operacji 600 lekko, tyle żeby jeszcze były ładne
Pójdź najpierw na kilka konsultacji, ktoś Ci coś powie...
Ja mogę ci polecić Polaka z Czech, ale również Paciorek i Brzuchański mają dobre opinie... Ja tak myślę, że nie jest najważniejsze, gdzie taniej a gdzie bliżej, tylko trzeba patrzeć całościowo, lepiej dozbierać i dać więcej niż miec po 3-4 operacje. Choć mi od razu lekarz mówił, że te 900 to raczej 4 operacje, ale przynajmniej nie wciskał mi kitu że 300 przy 152 cm to giganty
Myślałam, mam trochę daleko do Czech, ale nie wykluczam 😁
A nie myślałaś o lekarzach z Czech? Dużo taniej jest
angela1989 Wybrałabym na pewno powyżej 600, co do lekarza to raczej juz nie u tego co robilam dwie op.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.