Operacja piersi Motiva 270ml

Anonim
izaaaa
Gdańsk · Utworzono: 3 lut 2022 · Ostatnia odpowiedź 21 lut 2022

Za parę msc operacja, dziewczyny czy mogę prosić o zdjęcia, jeśli takie implanty wybrałyście, chciałabym bardzo naturalny efekt, jestem szczupła 70 pod biustem 56 waga 172 cm wzrostu, chciałabym bardzo naturalny efekt, ale teraz po przeczytaniu komentarzy, sama się zastanawiam 😞, trochę nie rozumiem dlaczego jest taki przeskok 270 i 350ml w sumie na konsultacji u dr Szychty, nie do końca jestem zadowolona, bo nie pokazano mi różnicy pomiędzy implantami, mam nadzieję, że przed samą operacja będzie jeszcze jedna konsultacja. 😞

23 komentarze

Reklama
  • Anonim

Anonim

21 lut 2022

Wlasnie sie kapnęłam ze dalam kom nie tam gdzie trzeba 😁 sorry 😝

• Anonim

Anonim

21 lut 2022

Pisałaś ze chcesz bardzo naturalny efekt wiec taki da Ci profil demi, profile ful i corse już są zupełnie inne to raczej efekt push up.
    Moje demi Są bardzo naturalne, idealnie dopasowane do mojej figury bardzo polecam zaufać lekarzowi.

• Anonim

Anonim

21 lut 2022

Bylam dzis na kontroli.
    Zrobil mi USG mostka zeby wykluczyc krwiak, wszystko jest ok. To tylko opuchlizna i pozostalosci plynu i powietrza po operacji, wchlonie sie 🙂
    Blizny sa tak minimalne ze nie bylam w stanie ich zlokalizowac! Sa idealnie w zalamaniu piersi i musialam wziąć dodatkowe lusterko zeby je dojrzec 😁 szwy maja mi zdjac za tydzień.
    Teraz tylko musze sie przyzwyczaić do tego jak wyglądam. Zalozylam dzis normalne ciuchy i jestem w szoku! Najpierw widac moje cycki a potem dopiero mnie!

• Anonim
    DemiDemi
    21 lut 2022

Kornelia 1981 zdjęć nie znalazłam ale Twoje wpisy że są małe i nie bardzo byłaś zadowolona. Jak teraz? Nie wybiły się z czasem?

• Anonim

Anonim

21 lut 2022

Tak ja mam demi, znajdziesz na innych wątkach moje zdjęcia
    Są mega naturalne

• Anonim

Anonim

21 lut 2022

Ja mam 355 ergonomix full i juz po 4 dniach wygladaly naturalnie. Wydaje mi sie ze to mocno zależy od wyjściówki i jednak jest to totalnie indywidualna sprawa co i jak u kogo bedzie wygladac naturalnie.

• Anonim
    DemiDemi
    21 lut 2022

Dziewczyny czy któraś miała profil Demi??? Ja mam 360 zastanawiam się jak ostatecznie będą wyglądały a wszystkie biusty jakie oglądam to przeważnie full lub okrągłe mentora.

• Anonim

Anonim

13 lut 2022

Jeśli chcesz naturalne, naturalny kształt to zapytaj dr co Ci poleca
    On jest znany z takich subletnych naturalnych
    Jeśli chcesz naturalny kształt bierz profil demi

• Anonim
    izaaaa
    12 lut 2022

AgnieszkaSkrobek dziękuje 😙

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    12 lut 2022

Płaski implanty to mini
    Troszkę bardziej wypukły to Demi
    Potem masz full
    No i Corse najbardziej okrągły implant
    W tabelce mozesz sobie zobaczyć co ile ml rośnie dany implant. Wybór jest duży.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    12 lut 2022

Tabelki rozmiarów motiva

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    11 lut 2022

Polecam wybrać inną klinikę, zawsze warto iść na konsultacje do 3 różnych

• Anonim

Anonim

11 lut 2022

Uuuu do pazdziernika to jeszcze mozesz pare razy zmienic zdanie albo i lekarza :D

Tak ogolnie liczba okreslajaca implant to ilosc ml albo bardziej profesjonalnie cc czyli cm szescienne. Full to profil czyli czy implant jest bardziej wystajacy z klatki piersiaowej czy nie. Sprawdz sobie w necie tabele rozmiarow motiva ergonomix i z tego co zaproponowal ci lekarz bedziesz mogla wywnioskowac jaka mozesz miec szerokosc implantu i co w takim razie bedzie u ciebie pasowac do bodowy ciala.
    Domylam sie, ze masz tak jak ja 11,5 cm wiec patrzac w tabele mozesz miec implant mini 240 ml, demi 300 ml, full 355 ml lub corse 440ml. Jesli masz plaska wyjsciowke jak ja to nie idz w nic ponizej full bo piersi nie wypelnia sie u gory i beda splaszczone, jesli masz juz swoj biust i chcesz go troche powiekszyc lub wypelnic to demi czy mini bedzie ok.
    Ja oczywiscie nie jestem lekarzem i to tylko wiedzia z internetow, wiec koniecznie pogadaj ze swoim operatorem.

• Anonim
    izaaaa
    10 lut 2022

Cituron, czy 355 full to 350ml ? Nie zostałam dostatecznie poinformowana na konsultacji i teraz szukam informacji , zabieg mam na październik zapalnowany, więc jeszcze trochę czasu ,

• Anonim

Anonim

10 lut 2022

Hej izaaaa mam praktycznie te same wymiary co ty: 172 cm, 55 kg, 65-70 pod biustem i moj doktor zaproponowal mi motiva ergonomix 355 cc full i takie tez bede miec robione we wtorek 😃
    Robilam polecany tu przez dziwczyny test ryżu i wydaja mi sie sensowne do moich gabarytów, nie za duze i nie za male. Kiedy masz planowany zabieg?

• Anonim
    izaaaa
    10 lut 2022

Kornelia 1881 a na jakich wątkach, jestem tu nowa i nic nie ogarniam, jak wchodzę na twój profil to nic mi się nie wyświetla?

• Anonim
    izaaaa
    10 lut 2022

Byłam na konsultacji i nic nie mówiono mi nic 245 🤦‍♀️czy to znaczy 270ml, chyba muszę jeszcze raz isc na konsultacje 😞

• Anonim

Anonim

10 lut 2022
    Najlepszy komentarz

Tak jestem po zabiegu u dr Szychty
    Na innych wątkach zobaczysz moje zdjęcia
    Mam 245ml demi

• Anonim
    izaaaa
    10 lut 2022

Kornelia1881 a ty miałaś u dr operacje?

• Anonim

Anonim

10 lut 2022

no niestety u dr nie zobaczysz imlpantow i to ogromny minus bo wiele z jego pacjentek czuje niedosyt po zabiegach

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać