Za parę msc operacja, dziewczyny czy mogę prosić o zdjęcia, jeśli takie implanty wybrałyście, chciałabym bardzo naturalny efekt, jestem szczupła 70 pod biustem 56 waga 172 cm wzrostu, chciałabym bardzo naturalny efekt, ale teraz po przeczytaniu komentarzy, sama się zastanawiam 😞, trochę nie rozumiem dlaczego jest taki przeskok 270 i 350ml w sumie na konsultacji u dr Szychty, nie do końca jestem zadowolona, bo nie pokazano mi różnicy pomiędzy implantami, mam nadzieję, że przed samą operacja będzie jeszcze jedna konsultacja. 😞
Anonim
Wlasnie sie kapnęłam ze dalam kom nie tam gdzie trzeba 😁 sorry 😝
Anonim
Pisałaś ze chcesz bardzo naturalny efekt wiec taki da Ci profil demi, profile ful i corse już są zupełnie inne to raczej efekt push up.
Moje demi Są bardzo naturalne, idealnie dopasowane do mojej figury bardzo polecam zaufać lekarzowi.
Anonim
Bylam dzis na kontroli.
Zrobil mi USG mostka zeby wykluczyc krwiak, wszystko jest ok. To tylko opuchlizna i pozostalosci plynu i powietrza po operacji, wchlonie sie 🙂
Blizny sa tak minimalne ze nie bylam w stanie ich zlokalizowac! Sa idealnie w zalamaniu piersi i musialam wziąć dodatkowe lusterko zeby je dojrzec 😁 szwy maja mi zdjac za tydzień.
Teraz tylko musze sie przyzwyczaić do tego jak wyglądam. Zalozylam dzis normalne ciuchy i jestem w szoku! Najpierw widac moje cycki a potem dopiero mnie!
Kornelia 1981 zdjęć nie znalazłam ale Twoje wpisy że są małe i nie bardzo byłaś zadowolona. Jak teraz? Nie wybiły się z czasem?
Anonim
Tak ja mam demi, znajdziesz na innych wątkach moje zdjęcia
Są mega naturalne
Anonim
Ja mam 355 ergonomix full i juz po 4 dniach wygladaly naturalnie. Wydaje mi sie ze to mocno zależy od wyjściówki i jednak jest to totalnie indywidualna sprawa co i jak u kogo bedzie wygladac naturalnie.
Dziewczyny czy któraś miała profil Demi??? Ja mam 360 zastanawiam się jak ostatecznie będą wyglądały a wszystkie biusty jakie oglądam to przeważnie full lub okrągłe mentora.
Anonim
Jeśli chcesz naturalne, naturalny kształt to zapytaj dr co Ci poleca
On jest znany z takich subletnych naturalnych
Jeśli chcesz naturalny kształt bierz profil demi
AgnieszkaSkrobek dziękuje 😙
Płaski implanty to mini
Troszkę bardziej wypukły to Demi
Potem masz full
No i Corse najbardziej okrągły implant
W tabelce mozesz sobie zobaczyć co ile ml rośnie dany implant. Wybór jest duży.
Polecam wybrać inną klinikę, zawsze warto iść na konsultacje do 3 różnych
Anonim
Uuuu do pazdziernika to jeszcze mozesz pare razy zmienic zdanie albo i lekarza :D
Tak ogolnie liczba okreslajaca implant to ilosc ml albo bardziej profesjonalnie cc czyli cm szescienne. Full to profil czyli czy implant jest bardziej wystajacy z klatki piersiaowej czy nie. Sprawdz sobie w necie tabele rozmiarow motiva ergonomix i z tego co zaproponowal ci lekarz bedziesz mogla wywnioskowac jaka mozesz miec szerokosc implantu i co w takim razie bedzie u ciebie pasowac do bodowy ciala.
Domylam sie, ze masz tak jak ja 11,5 cm wiec patrzac w tabele mozesz miec implant mini 240 ml, demi 300 ml, full 355 ml lub corse 440ml. Jesli masz plaska wyjsciowke jak ja to nie idz w nic ponizej full bo piersi nie wypelnia sie u gory i beda splaszczone, jesli masz juz swoj biust i chcesz go troche powiekszyc lub wypelnic to demi czy mini bedzie ok.
Ja oczywiscie nie jestem lekarzem i to tylko wiedzia z internetow, wiec koniecznie pogadaj ze swoim operatorem.
Cituron, czy 355 full to 350ml ? Nie zostałam dostatecznie poinformowana na konsultacji i teraz szukam informacji , zabieg mam na październik zapalnowany, więc jeszcze trochę czasu ,
Anonim
Hej izaaaa mam praktycznie te same wymiary co ty: 172 cm, 55 kg, 65-70 pod biustem i moj doktor zaproponowal mi motiva ergonomix 355 cc full i takie tez bede miec robione we wtorek 😃
Robilam polecany tu przez dziwczyny test ryżu i wydaja mi sie sensowne do moich gabarytów, nie za duze i nie za male. Kiedy masz planowany zabieg?
Kornelia 1881 a na jakich wątkach, jestem tu nowa i nic nie ogarniam, jak wchodzę na twój profil to nic mi się nie wyświetla?
Byłam na konsultacji i nic nie mówiono mi nic 245 🤦♀️czy to znaczy 270ml, chyba muszę jeszcze raz isc na konsultacje 😞
Anonim
Tak jestem po zabiegu u dr Szychty
Na innych wątkach zobaczysz moje zdjęcia
Mam 245ml demi
Kornelia1881 a ty miałaś u dr operacje?
Anonim
no niestety u dr nie zobaczysz imlpantow i to ogromny minus bo wiele z jego pacjentek czuje niedosyt po zabiegach
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.