Operacja piersi implanty

Anonim
Basia1995
Radomsko · Utworzono: 20 lis 2022 · Ostatnia odpowiedź 25 lis 2022

Hej planuję operację piersi, proszę doradźcie. Mam 158 ważę 50 kg. Pod biustem mam 72 cm, a moje piersi to malutkie A. Początkowo myślałam nad 275 ml implanty okrągłe profil średni. Teraz zaczynam zastanowić się nad tym, że to za mało po tym jak czytam fora. I myślę nad 325 ml lub 350. Boje się żeby nie były za duże. Proszę, czy któraś ma swoje zdjęcia przed i po i może doradzić ?

23 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Tgt
    25 lis 2022

Karna1986
    Ja robiłam u dr Wacławowicza we Wrocławiu w szpitalu Vratislavia Medica. Ogólnie lekarz bardzo sympatyczny i będę go polecać dalej, bo jak na razie wszystko zrobił bardzo dobrze i ja jestem mega zadowolona, chociaż zdjęcia tego nie odzwierciedlają 😜 zero siniaków itp. Obsługa, przygotowanie, sala +++
    Implanty okrągłe 16 tys, anatomiczne 18 tys plus pierwsza wizyta 200 zł (pozostałe wizyty bezpłatnie) wyniki badań i usg piersi ok 350 zł, pas i biustonosz pooperacyjny oraz pończochy do operacji ok. 350 zł. Także mnie całość wyniosła ok. 17 tys.
    Co do bólu, to 1 doba najgorzej, chociaż ja już wieczorem jadłam kolacje, wstawałam itp, gdzie moja sąsiadka wymiotowała tylko. W domu mąż wziął 2 tygodnie urlopu, w czasie którego robił za mnie wszystko, łącznie z myciem mnie i mojej głowy. Sama chodzę na spacery, coś tam przetrę, wstawię pranie, powieszę, jakiś obiad, kolacje, ale już patelni i garnków nie targam, talerze, kubki mam wysoko to mi mąż ściąga, z dziećmi rysuje, klocki składam. Mam dzieci 5 i 2 lata. I o ile starsze nie ma problemu, o tyle z tym dwuletnim trzeba nosić. Córka waży co prawda 10,5 kg, ale nosić ją lekarz powiedział że ok po miesiącu i to nie taszczyć za ręce tylko wciągać na nogi. Także ona sama wejdzie mi na kolana, za rękę pójdzie do żłobka, zejdzie i wejdzie do fotelika w aucie, ale trzeba poprawić, także nie wiem jak to będzie, bo mąż od poniedziałku wraca do pracy. Od 2 dni nie biorę przeciwbólowych, także źle nie jest, tylko te dzieci. A i nie wiem czy karmiłaś, bo ja tak dwójkę i musi minąć ok 6 miesięcy od zakończenia laktacji

• Anonim
    karna1986
    25 lis 2022

Tgt. A u kogo robiłaś operację? ile finalnie wszyło za całość? i najważniejsze moje pytanie jak z bólem i lekką aktywnością fizyczną? chcę zrobić operację w lutym 2023 bo aktualnie moja córka ma 8 miesięcy (już zaczyna stawać). myślę że tak jak moje poprzednie dziecko będzie miała 10 miesięcy i będzie chodziła to nie będę musiała jej dźwigać zaraz po operacji ale i tak obawiam się że długo nie będę mogła się nią zajmować, ze względu na ból i niemożliwość podnoszenia rąk do góry, oczywiście ma mi kto pomóc ale wolę sama zajmować się swoimi dziećmi

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    24 lis 2022

Mira, na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Ja jak ognia bałam się żeby nie były za duże. Jestem już w takim wieku, że duży biust nie pasowałby do mnie, do tego jestem szczupła więc proporcje sylwetki muszą być zachowane.

• Anonim
    Mira1122
    24 lis 2022

Asia75 Wow mega efekt przy tych 300, też mam zaplanowane 300 hm mentor, ale jakoś boję się że będą małe;(

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

Okrągłe, mentor hp 350, 370

• Anonim
    Melisa12
    Użytkownik wyróżniony
    24 lis 2022

Tht dzięki za fotki, a ty masz anatomiczne czy okrągłe i jaki profil?

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

Melisa12 na zdjęciach dziwnie to wygląda, w rzeczywistości piersi są równe. Obecnie mam wymiary pod biustem 73, w biuście 89. Waga 62,5. Dużo napuchłam po operacji, już połowa z wagi zeszła

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

Przed operacja.

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

Dzisiaj, 9 dzien

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

1 dzień po operacji

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    24 lis 2022

Melisa, miałam małe b. Staniki nosiłam b 70 z pushapem.

• Anonim
    Tgt
    24 lis 2022

Melisa12 dzisiaj zrobię sobie zdjęcie to wrzucę

• Anonim
    Melisa12
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2022

Tgt a ty masz zdjęcia przed po i możesz pokazać? 🙏💕

• Anonim
    Melisa12
    Użytkownik wyróżniony
    23 lis 2022

Asia 75 przed miałaś coś Ala zwisające płaskie naleśniki?

• Anonim
    Tgt
    23 lis 2022

Ja robiłam tydzień temu, chciałam ładny nie za duży, ale też nie mały. Poszłam przymierzyć i wydawały mi się ogromne. Potem w domu mąż mój pokazał jak wygladały w rzeczywistości, więc na drugą konsultacje poszłam z pytaniem jakie mogą być największe i tu uwaga, max przy moich wymiarach to były na jedną pierś 375 A na drugą 350 (miałam spora asymetrie) i takie ostatecznie zostały. Biust wyszedł fajny, bardzo mi się podoba, ale myślałam, że będzie większy.. lekarz twierdzi, że dużo nie zmaleje, mam nadzieję, że tak będzie.
    W każdym razie może najpierw zamiast gdybania o rozmiarach trzeba pójść na konsultacje i dowiedzieć się jakie w ogóle rozmiary wchodzą w grę. Przed operacja pod biustem miałam 71, waga 59, wzrost 171, w biuście 81, biustonosz 65c (naciągane)

• Anonim
    karna1986
    23 lis 2022

hej. ja też planuję operację ale jestem na etapie wyboru lekarza... moja kuzynka robiła piersi w Szkocji i jej tam lekarz doradził żeby wybrała wielkość ciut większe niż takie jakie ma na myśli bo czuła by niedosyt po operacji-posłuchała jego rady i jest zadowolona (ma mentory 375 przy wadze 60 kg i wzrost 168) a ty u kogo będziesz miała operację?

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    21 lis 2022

Okrągłe

• Anonim
    Basia1995
    21 lis 2022

Implanty masz okrągłe czy anatomiczne ?

• Anonim
    Basia1995
    20 lis 2022

Dziekuje za zdjęcia to są okrągłe czy anatomiczne implanty?

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    20 lis 2022

Nie mam zdjęć przed. Zdjęcia aktualnie po 3 miesiącach

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać