Cześć! Czy któraś z was powiększała piersi u któregoś z tych chirurgów? Od kilku lat myślę o operacji, od pół roku robię research na temat operatorów. Wstępnie wybrałam kilku i nad nimi się poważnie zastanawiam. Jeśli, któraś z was robiła u kogoś, kogo wymieniłam, to bardzo bym prosiła o opinię, za zdjęcie też byłabym wdzięczna. Dajcie też znać kiedy robiłyście i ile czekałyście na konsultację oraz ile na operację. Marzy mi się operacja jeszcze w tym roku lub na początku następnego roku, ale nie wiem czy to możliwe.
Ogólnie to zależy mi na raczej naturalnym efekcie, chciałabym tylko lekko powiększyć piersi, bardziej mi zależy na ładnym kształcie.
AgnieszkaNowak2 Poczytałam trochę o tym powiększaniu MIA i brzmi zachęcająco, ale to chyba niestety nie na moje piersi ;( gdy jest mi mocno zimno, to mają ładny kształt, ale przez 90% czasu mam puffy nipples i moje piersi wyglądają na trochę tubularne. Okropny kształt mam, więc chyba niestety muszę się poddać tradycyjnemu powiększaniu.
AgnieszkaNowak2 ten system robi dr Clark Ostrowska w Szczecinie
Ps. Jeśli chciałabyś lekko powiększyć piersi o 1 lub 2 rozmiary, to szukaj operatorów nowej technologii MIA, gdzie po parunastu minutach wychodzi się z gabinetu z większym rozmiarem, ale ile to kosztuje to nie wiem
Cześć, robiłam u p. Chalcarza, u niego terminy w Poznaniu są w miarę szybko: i konsultacji i operacji, cena rozsądna, dobór implantów od razu
(bierz zawsze większe o ok. 50 ml od planowanych, bo po ok 3 miesiacach opuchlizna schodzi, implanty się opuszczają i jeszcze mięsień ściska go) zmniejsza się ok 15 procent)
efekt niesamowity 😉
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.