Jestem 2,5 tygodnia po operacji powiększania piersi. Niestety od operacji mam ogromny, wzdęty twardy brzuch. Niestety radość piersi przysłania mi ogrom brzucha... przed miałam wyrzeźbiony, wręcz wklęsły... Czy ktoś tak miał, może opowiedzieć coś więcej? Poradzić?
Dzień dobry
Ja jestem 6 tygodni po operacji radykalnej prostaty i zaczął mi puchnąć brzuch, żadnych innych dolegliwości nie ma. Brzuch pęcznieje od tygodnia i nie mogę sobie z tym poradzić, stolec i mocz jest ok
Glamorous, zaparcia tylko w pierwszym 1,5 tygodnia, potem już normalnie. Ale brzuch tragedia, naprawdę conajmniej jak 5 miesiąc ciąży 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kasiaaa pij bardzo dużo wody. Minimum 2l dziennie. Ja do tego brałam Aescin i piłam właśnie pokrzywę.
Dokuczają Ci przy tym zaparcia?
Spróbuj może zaparzyć sobie pokrzywę :) Co prawda ja nie po operacji, ale pozbyłam się nadmiaru wody z organizmu :)
Dobrze, że to w miarę normalne 🤦🏻♀️ Ale generalnie na człowieka kiepsko to działa. Tu radość z piersi a tu załamka w lustrze z powodu brzucha, ze spodni zapiać nie idzie 🤷🏻♀️
Tak, ja tak miałam przez ponad 3 tygodnie. Teraz jestem 5 tygodni po operacji, i jakoś to powoli schodzi, ale to jest normalne, moja skóra na nogach też zrobiła się dość 'wiotka' z braku ćwiczeń.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.