Witajcie dziewczyny. Mam powiększone piersi implantami 350 ml podmięśniowo. Od zabiegu minęło 3 tygodnie, ale nigdzie nie widziałam czegoś podobnego, dlatego bardzo zależy mi na tym, aby dowiedzieć się, czy jestem jedna... czy któraś z Was miała po zabiegu taki efekt? Lekarz prowadzący mówi, że się może ułoży lub trzeba będzie dodatkowo tłuszczem douzupełniać, ale czy to nie problem w złym doborze implantów lub metodzie? Czy ktoś słyszał o czymś takim w ogóle? Mnie ani nikt nie uprzedził ani nie przedstawił tego jako możliwość...
Andzia jak u ciebie teraz teraz to wygląda, jestem 9 dni po , i na jednej piersi mam podobnie , ułoży się??
To się nazywa snoopy dog ,przykro mi śle potrzebn operacja
Cześć, tez mam double bubble i lekarz mowi ze sie ułoży, nie wierze w to. Powiedz mi proszę, co z tym zrobiłaś? Miałaś kolejną operację u tego samego lekarza czy u innego?
Hej,
powiedz proszę, jak skończyła się twoja historia? Jak teraz wyglądają piersi? Ja mam baddzo podobnie, a jestem kilka dni po operacji, mam dziwną opuchliznę pod implantem, który widocznie oddziela się od piersi. Daj znać, co u Ciebie.
Mam pytanie do pani o nazwie Anonim. Wspomina pani o kimś, kto miał efekt snoop dog po operacji. Jest szansa dowiedzieć się czegoś więcej? Pozdrawiam
Anonim
Andzia123 wyplenienie tłuszczem tego, wiesz co, pierwsze słyszę, ja chyba nawet nie chciałbym o tym słyszeć, a jak później schudniesz czy coś, wydaje mi się, że prędzej czy później to i tak by się uwidoczniło i tak jak mówisz, że po to płacimy tyle kasy, do tego sama mówisz, że to się pogłębia 🤦♀️ Ja jestem po zabiegu już ponad rok
A mogłabyś mi podpowiedzieć tylko, proszę, czy słyszałaś coś o wypełnianiu tłuszczem tego? Bo czytam jakieś artykuły w wypowiedziach lekarzy, że korekta to tłuszcz w to miejsce... ale za takie pieniądze i ból to powinno być? 🙄😔
P.s. Ty jesteś przed/ po zabiegu?
Anonim
Kochana trzymam za ciebie kciuki, że wszystko się ułoży na koniec tej historii i będziesz zadowolona, zobaczysz
Dziękuje Ci za pomoc... czytam teraz w tym kierunku...
Tak myślałam, że to nie jest naturalne, bo nigdzie tak nie ma. Tylko już po zdjęciu opatrunków to było zauważalne, a z każdym dniem to się pogłębia... ale jak zapytałam lekarza, to powiedział, że musi się ułożyć 🙄
Anonim
Chyba że rzeczywiście jakoś to się ułoży, ale moim zdaniem niestety 😟
Anonim
Naprawdę nie dołuję cię itp., ale też nie chcę pocieszać, bo niestety już się stało, oczywiście no nic nie zrobisz, teraz każdej z nas mogło się to przydarzyć, ale rzeczywiście po prostu trzeba to poprawić i będzie wszystko dobrze!
Anonim
Nie wiem po ilu ale rzeczywscie musisz to ustalić z nim jak będzie ci dalej wmawiał coś ja to po prostu na twoim miejscu udała bym się do kogoś innego na konsultacje co tez powie inny lekarz
Dziękuję, już też szukam i czytam 😭 czyli w tej sytuacji po 6 miesiącach reoperacja? 😭
Anonim
Zobacz tam jest wątek, musisz poszukać, właśnie tak wyglada efekt double
Anonim
Andzia, jasne, piersi się układają itp., wybijają, ale tu ewidentnie jest źle, zaraz jak znajdę wątek taki i podobne piersi do twoich
Nie żartuj 😱 lekarz powiedział kiedy zapytałam o dubble bubble, że to za wcześnie zdecydowanie i że stan wyjściowy był taki, że skóra musi się rozciągnąć trochę i się ułożyć, a jak nie to tłuszczem 🙄 czy któraś koleżanka miała ten efekt? 😭
Anonim
I nie mogła wywalczyć poprawki, musiała robić drugą operację, na własny koszt podała lekarza do sądu
Anonim
Widzę, że jesteś z Warszawy. W której klinice robiłaś operację? Moja koleżanka też robiła operację w Wawie i miała podobną sytuację, tylko ona miała efekt snoop dog 😞
Anonim
Andzia123 nie chce cię martwić, ale to jest efekt niestety Double-Bubble 😞 Ułoży się, jasne 🤣 nie trzeba być znawcą, żeby to stwierdzić.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.