Nieudane operacje piersi i brzucha

Anonim
Sylwia1974
Sochaczew · Utworzono: 11 maj 2025 · Ostatnia odpowiedź 13 maj 2025

Jestem po dwóch operacjach i niestety nie udanych implanty mi zjeżdżają pod pachy i ciągnie się mam duży dyskomfort bardzo mi to dokucza i nie wiem czy implanty usunąć czy jest szansa zrobić operacje naprawczą i nadal z implantami nie ukrywam że bardzo bym chciała mieć nadal implanty nie jestem już młoda a implanty ładnie wypełniają ale niestety chyba coś poszło nie tak bo mam duży dyskomfort a czasami połączony z bólem, a jeszcze przeszłam w związku z utratą wagi abdominoplastyke i mam brzuch jak balkon nad blizną mam odstający i pępek brzydko zrobiony operacje robil ten sam dr z wieloletnim doświadczeniem i teraz mam pytanie czy mogę podczas jednej operacji naprawić piersi i brzuch ? nie ukrywam że jestem już załamana tą sytuacją nie mam już siły chciałam spełnić marzenie a nie nabawić się depresji.

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    13 maj 2025

Sylwia pokaż zdjęcia jak to wygląda. Może nie jest tak źle. Implanty zjeżdżają Ci pod pachy na leżąco tylko czy ta stojąco też?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać