Nierowne piersi po operacji

Anonim
Takak
Warszawa · Utworzono: 30 cze 2023 · Ostatnia odpowiedź 1 lip 2023

Hej, co prawda to dopiero 4 dzien po operacji ale martwi mnie nierownosc pomiędzy piersiami. Czy powinnam się martwić? Czy one z czasem się ułożą? Przed operacja były równe. Implant mentor 325 cc Czy miałyście podobna sytuację?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    JoannaL
    Użytkownik wyróżniony
    1 lip 2023

Po 1 dniu i po 8 tyg moje.
    335ml Motiva Ergonomix.

• Anonim
    JoannaL
    Użytkownik wyróżniony
    1 lip 2023

Ok to nie masz się czym martwić, u mnie tez była asymetria, jedna była wyżej i większa a druga nizej i mniejsza, około półtora mies tak było, teraz jest 8 tyg po operacji i są już prawie takie same. Operacja pod miesięn ma to do siebie ze na początku piersi wyglądają mało ciekawie ale potem bomba :)

• Anonim
    Takak
    1 lip 2023

Chodzi mi typowo o tą lekka asymetrie która powstała bo przerwa między piersiami będzie, Rozmawiałam o tym z lekarzem.

• Anonim
    JoannaL
    Użytkownik wyróżniony
    30 cze 2023
    Najlepszy komentarz

Czy chodzi Ci o przerwę między nimi czy jakaś różnice w wysokości? Bo przerwa między piersiami może lekko się zsunąć pasem i biustonoszem ale lekko. A różnice wysokości się układają i równają :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać