Dziewczyny jestem tydzień po zabiegu 400 cc pod mięsień, jedna pierś wyżej ok 3 cm. Czy któraś też tak miała i kiedy się wyrównało jeśli już? Mam stres, doktor mówi, że się wyrówna ale i tak ma wątpliwości, od razu po zabiegu już tak było.
Madziuksy
jadę z końcem tygodnia na kontrole zobaczymy co powie, robiłam w dużej klinice o naprawdę dobrej renomie, nie chce pisać na forum, napisze w przyszłym tygodniu
Ilona1234 A gdzie robiłaś piersi?
DZIĘKUJĘ za miłe słowo bo stres jest duży. Lewa jak pisałam idealna. Nic mnie nie boli więc to chyba dobry znak. A co twój lekarz mówi o Asymetrii?
Madziukxy.. ja już 3 tydzień po, nie martw się trzeba czasu widzę po swoich zmieniają się każdego dnia poczekaj spokojnie też byłam przerażona masz lift wiec trochę więcej czasu to potrwa
Hej dziewczyny jestem po implantach Mentor 400uhp i liftingu. Dziś mija 16 dzień i powiem wam ze lewą pierś idealna ale prawa mnie przeraża. Miał ktoś podobnie? Piersi się wyrównały? Jestem zdołowana. Lekarz mówi to co każdy że trzeba czekać. Ale czy aż tak mogą odbiegać od siebie? Pozdrawiam.
Hey Ilona, implanty potrzebują czasu żeby opaść, może być tak ze jeden zdążył juz opaść a drugi jeszcze nie, tydzien czasu to jeszcze za krótko. Ja mam biustonosz z pasem ale widzę ze to zależy od chirurga i jedni każą nosić drudzy nie. Być może z pasem implant schodzi szybciej, nie wiem. W każdym razie powodzenia 😊
dodam że piersi na dole oraz wysokości sutków są równe, tylko obrzęk jednej piersi lub mięsień trzyma i nierówność u góry. czy któraś z was tak miała i się wyrównało?
Magda, tak biustonosz cały czas, pas nie doktor mówi że nie trzeba. słucham sie lekarza bo myślę, że on lepiej wie lepiej, ale tak mnie to stresuje
Hej Ilona1234 nosisz jeszcze bandaże albo pas?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.