Dziewczyny, muszę podjąć decyzję odnośnie rozmiaru... Całą noc nie spałam i nadal nie wiem co zdecydować. 😭 Mam 172cm wzrostu, 65kg i 68cm pod biustem. Obecnie mam biust rozmiaru A. Ogólnie chciałabym naturalny efekt, podobają mi się małe piersi. Zdecydowałam się na motiva ergonomix full tylko nie wiem ile ml... Waham się między 315ml, a 335ml. Fajnie jakby wyszedł z tego stanik rozmiaru C lub małe D. Co byście zrobiły na moim miejscu? Czy są tu osoby o podobnych wymiarach? 😊
Ja mam 170 cm,pod biustem 76 i mam implanty Mentor 310 ml.
Tez chcialam jak najbardziej naturalnie wyglądać.W ubraniach szału nie ma,ale już w bikini wyglądają fajnie Noszę biustonosz 75 D.
Raz mam dzień,że mi sie podobają,a innego dnia myślę,że są za małe.Nam kobietom ciężko dogodzić 🙈
Posłuchaj swojego operatora on na pewno doradzi Ci dobrze.
Hej, EdytaBlaszczyk pięknie wyszlo:) świetny efekt. Moze ktos polecić klinikę we Wrocławiu? Pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.