Witajcie. Przejdę do konkretów. Mój biust jest bardzo małych rozmiarów dodatkowo ogólnie należę do bardzo szczupłych kobiet. Jeśli chodzi o figurę to raczej nie mam dużych zastrzeżeń poza tym że brakuje mi troche kobiecych kształtów - uda, pośladki to jednak większym problemem jest rozmiar mojego biustu. Piersi są naprawdę bardzo małe. Czasami gdy ide ulicą i się rozglądam to wydaje mi się że nawet niektórzy faceci mają większe piersi niż ja. No tak wiem głupie porównanie. Na dzień dzisiejszy szukam na forum jakiś naturalnych sposobów na powiększenie piersi. Chodzi mi o nieinwazyjne. Jak macie coś takiego to poproszę o informację.
Cześć. No to jest częsty problem u chudych kobiet. Ja też do nich należę i przydałoby się trochę ciałka no ale bez przesady !!!!. Ok. Jeśli chodzi o naturalne powiększenie biustu czyli jak sądzę masz na myśli nie inwazyjne, nie operacyjne to mi udało się dokonać tego wyczynu. Dokładnie dzięki tabletkom o nazwie Breastfem w 2 miesiące po dwie tabletki dziennie. Z tego co tam wyczytałam one działają na estrogeny i dzięki temu biust urósł. Nie dużo ale zawsze coś i jest to zmiana trwała jak widzę. Jest też pewna uwaga. Podczas stosowania razem z antykoncepcja hormonalna należy zachować ostrożność i dodatkowo się zabezpieczać bo te tabletki mogą mieć wpływ na skuteczność lub nasilić działanie. Najlepiej albo to albo to nie razem. Co prawda na początku dosyć sceptycznie do tego podchodziłam ale zachowałam regularność i dzięki temu wynik nawet mnie zaskoczył pozytywnie. Wiem że są też inne metody na naturalne powiększenie biustu czytałam o nich na forum typu na przykład kremy itp... ale nimi raczej nie zawracałabym sobie głowy.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.