Motiva silksurface demi 300cc jaki będzie efekt?

Anonim
Magda1267i
Użytkownik wyróżniony
Warszawa · Utworzono: 27 cze 2024 · Ostatnia odpowiedź 13 mar 2025

Cześć, mam biust B, 160cm i około 55kg, doktor na konsultacji zaproponował Motiva silksurface demi 300cc. Czy któraś z Was robiła podobnie i może pokazać efekt? Celuje w biust D i zastanawiam się czy będę zadowolona z efektu.

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Jko1
    13 mar 2025

o rany, niesamowite - też byłabym załamana - ustalasz coś, a on robi co innego. Przecież chyba ma doświadczenie i już na etapie konsultacji powinien wiedzieć co się da a czego nie! Bardzo współczuję.

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    13 mar 2025

O kurcze :(( bardzo współczuję:((( pewnie nie bardzo da się coś wyegzekwować.

• Anonim
    Kamila89
    13 mar 2025

Doktor stwierdził że "więcej się nie zmiescilo"... trochę absurdalnie to brzmi przy szerokości klatki 83cm... Ale co ja teraz mogę... stracilam prawie 25 tys. A jedyne co mi dala ta operacja to łzy

• Anonim
    Kamila89
    13 mar 2025

Omówienie z lekarzem wyglądało tak że podczas konsultacji mowil mi to co chcialam usłyszeć. Podam przyklad: ustalona wielkość implantu na konsultacji to 360ml (a zrobil 300ml) chcialam okrągły implant a wsadził ergonomix. Dlatego uważajcie dziewczyny kogo wybieracie, to nie jest tania zabawa, a teraz nie dość że mam brzydkie małe i płaskie cycki to do tego traumę. Dbajcie o zapis w umowie jakie implanty ustaliliście na konsultacji (Marka, kształt I wielkosc) ja tych zapisów nie miałam i teraz nie mam jak dochodzić swoich praw.

• Anonim
    Kamila89
    13 mar 2025

Ja mam pod powięź, i to również nie był mój wybór tylko lekarz tak zdecydował podczas operacji. Dokladnie, pieniądze w błoto wyrzucone. Leżałam na sali z dwoma dziewczynami i one również sa zdania ze zmarnowałyśmy tylko kase

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    12 mar 2025

Motivia daje naturalne efekty:) macie pod mięsień? Czy powięź?
    Pokażcie zdjęcia przed i po? Lekarz nie omawiał z wami jakichn możecie spodziewać się efektów?

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    12 mar 2025

Dziewczyny a macie pod mięsień? Motivia daje naturalny efekt. Dodacie foto przed i po?

• Anonim
    Kspau897
    12 mar 2025

Kamila89 jak ja Cię rozumiem, moje 375 motiva.. dramat. Przykro mi że tyle kasy poszło w błoto

• Anonim
    Kamila89
    11 mar 2025

Ja mam taki implant. Nie polecam a wręcz odradzam. Nie osiągnęłam efektu o jakim marzyłam i o jaki prosiłam doktora. Będę wymieniać implanty bo nie mogę znieść tego że są małe i płaskie:(

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać