Cześć, mam biust B, 160cm i około 55kg, doktor na konsultacji zaproponował Motiva silksurface demi 300cc. Czy któraś z Was robiła podobnie i może pokazać efekt? Celuje w biust D i zastanawiam się czy będę zadowolona z efektu.
o rany, niesamowite - też byłabym załamana - ustalasz coś, a on robi co innego. Przecież chyba ma doświadczenie i już na etapie konsultacji powinien wiedzieć co się da a czego nie! Bardzo współczuję.
O kurcze :(( bardzo współczuję:((( pewnie nie bardzo da się coś wyegzekwować.
Doktor stwierdził że "więcej się nie zmiescilo"... trochę absurdalnie to brzmi przy szerokości klatki 83cm... Ale co ja teraz mogę... stracilam prawie 25 tys. A jedyne co mi dala ta operacja to łzy
Omówienie z lekarzem wyglądało tak że podczas konsultacji mowil mi to co chcialam usłyszeć. Podam przyklad: ustalona wielkość implantu na konsultacji to 360ml (a zrobil 300ml) chcialam okrągły implant a wsadził ergonomix. Dlatego uważajcie dziewczyny kogo wybieracie, to nie jest tania zabawa, a teraz nie dość że mam brzydkie małe i płaskie cycki to do tego traumę. Dbajcie o zapis w umowie jakie implanty ustaliliście na konsultacji (Marka, kształt I wielkosc) ja tych zapisów nie miałam i teraz nie mam jak dochodzić swoich praw.
Ja mam pod powięź, i to również nie był mój wybór tylko lekarz tak zdecydował podczas operacji. Dokladnie, pieniądze w błoto wyrzucone. Leżałam na sali z dwoma dziewczynami i one również sa zdania ze zmarnowałyśmy tylko kase
Motivia daje naturalne efekty:) macie pod mięsień? Czy powięź?
Pokażcie zdjęcia przed i po? Lekarz nie omawiał z wami jakichn możecie spodziewać się efektów?
Dziewczyny a macie pod mięsień? Motivia daje naturalny efekt. Dodacie foto przed i po?
Kamila89 jak ja Cię rozumiem, moje 375 motiva.. dramat. Przykro mi że tyle kasy poszło w błoto
Ja mam taki implant. Nie polecam a wręcz odradzam. Nie osiągnęłam efektu o jakim marzyłam i o jaki prosiłam doktora. Będę wymieniać implanty bo nie mogę znieść tego że są małe i płaskie:(
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.