Wstawiam tabelkę z rozmiarami implantów Motiva oraz z zdjęciem pokazanej projekcji, czyli jak bardzo odstają implanty oraz jakie mają nazwy. Kochane, wstawiajcie fotki z swoimi rozmiarami oraz nazwami implantu.

kasssia77 Dziękuję :) Jeszcze chwilę poczekamy na efekt końcowy :)
Bardzo dziękuję i wzajemnie 🤩 Mi wczoraj sciągneli szwy, i mogę już trochę masować (od razu lepiej bo te żebra mniej bolą). Myślę że jak już się wszystko ułoży i zmięknie to będzie super. Oby tylko przetrwać jeszcze to ciągnięcie…😎
kasssia77 Cieszę się, że schodzi Ci opuchlizna i jesteś zadowolona z efektów :) Mi rozmiar implantów również wybrał lekarz i dobrze je dobrał. Jestem po wizycie kontrolnej i jestem zadowolona. Sporo mi zeszło opuchlizny + nie muszę już nosić pasa. Od razu lepiej się czuję :) Ja jeszcze do lutego tego roku miałam miseczkę C, ale w końcu dostosowałam odżywianie do niedoczynności tarczycy i schudłam około 8 kg (do 44 kg). Na przełomie kwietnia/maja miałam już małe B. Wytrzymałam pół roku z tą miseczką ;)
Życzę Ci wszystkiego dobrego i mnóstwo radości z nowego biustu :)
U mnie opuchlizna juz schodzi, na szczęście nie jest tak zle jak myslalam. Są na pograniczu mojej estetyki, ale uważam ze implanty są dobrze dobrane. Oczywiście jakbym mogła startowac od zera wolalabym mniejsze ale niestety moje wlasne byly spore. Na szczescie zaczynam juz wygladac jak czlowiek a nie gwiazda filmow dla dorosłych;)
kasssia77 Ja też mam w środę. Mnie po jednej stronie lekko bolą żebra. Jak u Ciebie z opuchlizną ?
Wizytę mam w środę, ale jest wszystko ok. Strasznie mnie tylko bolą żebra na dole, tez tak macie?
kasssia77 dzięki za odpowiedź. Ja operację miałam we wtorek. Od wczoraj wieczór odnotowałam spadek opuchlizny, ale piersi nadal wyglądają jak dwa balony. Biorąc pod uwagę nasze wymiary, to na pewno wyglądamy teraz podobnie. Docelowo piersi nie powinny być większe niż takie jakie były bezpośrednio po operacji (a i tak był już w nich obrzęk pooperacyjny). Czy miałaś już wizytę kontrolną ? U Ciebie opuchlizna będzie trochę dłużej utrzymywać się, bo był też lift, także nie martw się. Myślę, że z implantem 300 ml uzyskamy miseczkę C. Pij dużo wody (3 litry), to też powinno pomóc.
Mar494 Operacje mialam 9 dni temu, mam podobne proporcje bo 158 i 47kg. U mnie niestety to byl najmniejszy implant jaki mogli mi dać bo swoje piersi mialam spore:/ tylko po 2 dzieci wiadomo grawitacja i nadmiar skóry zrobił swoje. A bardzo chcialam mieć implant oprocz liftu bo chcialam ten biust troche wypełnić zeby nie były dwa rozpłaszczone naleśniki. Jestem przyzwyczajona do duzych piersi niemniej jednak modle sie zeby sie chociaz troche zmniejszyły😬
kasssia77 Kiedy miałaś operację ? Też zrobiłam 300ml cc motiva i mam takie same odczucia jak ty. Mam duży obrzęk. Przy moim wzroście (160 cm) i wadze (45 kg) nie wygląda to za dobrze. Czytałam, że największy obrzęk schodzi po tygodniu. Rozmiar miseczki po zejściu opuchlizny powinien zmniejszyć się o 1/2 lub 1 rozmiar.
Dzieki za pocieszenie bo smialo moglabym grac w filmach dla doroslych😂 wszyscy sie ze mnie smieją a ja mam nadzieje ze faktycznie one sie zmniejszą😪 a po jakim czasie juz zaczynaja wyglądac ok?
Kasssia77 spokojnie, zmniejsza się. Mam 315 CC i jak zeszła opuchlizna to nie są juz jakby zaraz miały eksplodować 😂
Mi zrobiono 300ml cc motiva, i jestem przerażona mam nadzieję ze się zmniejszą. Nie wiem co wy macie z tymi wielkimi cycuchami… nie dosc ze wygląda sie cięzko i grubo to jeszcze ból większy…
Magda mi w Polsce na moje wymiary to 300 ml 🤣 wybrałam Czechy Ostrave i mam 545 ml i jestem przeszczęśliwa
Megi ja finalnie wybrałam klinikę w Czechach bo w Krakowie nikt nie chciał mi włożyć więcej niż 325cc, w Czechach na luzie doktor powiedział że spokojnie zmieścimy 400cc. Więc to kwestia lekarza moim zdaniem 🤷🏻♀️
Hej dziewczyny 29 stycznia mam operację u dr Szychty Motiva Ergonomix duo 295 demi
Czy któraś z Was ma już może takie cycuchy i podzieliłaby się fotkami?
Dopadł mnie ogólny strach i do tego obawa czy nie za małe ale dr nie wstawi mi większych
Czy któraś z dziewczyn miala motiva demi 285 ? Macie może fotki ? Ja mam taki dobrany rozmiar ale nie jestem go pewna...chcę jeszcze pod koniec stycznia wjechać do lekarza u się upewnić czy na pewno ten...nie wiem czy nie za mały...
Witajcie dziewczyny
Mam umówioną operację u dr P szychty
Powiedzcie jesteście zadowolone z efektów jak ból po operacji?Strasznie się tego boję
Mam mieć implanty motiva 285 Demi przy wzroście 167 50 kg
Insmonia, a jaką masz wagę wzrost i ile cm pod biustem? Wyszły pięknie

Fiufiu
Ja jestem zadowolona, po roku czasu czuje się niedosyt, obecnie mam miskę F
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.