Motiva Ergonomix FULL 275cc lub 295cc - prosze o zdjecia dziewczyny ktore wychodzily od B

Anonim
boobs2023
Kraków · Utworzono: 3 wrz 2023 · Ostatnia odpowiedź 5 wrz 2023

Hej dziewczyny, Za tydzien mam zabieg i nie jestem pewna, jaki implant wybrac. Mam 167 cm wzrostu, 56 kg, stan wyjsciowy 75B. Chce powiekszyc rozmiar delikatnie do pelnego C i znaczaco poprawic ksztalt. Lekarka poczatkowo proponowala mi 245cc DEMI, zeby bylo super naturalnie, ale ja jednak chce ladna projekcje, wiec zmienila to na 295cc FULL. Obawiam sie, czy to nie za duzo. Widzialam zdjecia dziewczyn z 295cc i efekt byl super, ale one wychodzily od kompletnego zera, a ja jednak juz mam to B (choc nieladne). Zastanawiam sie, czy nie zejsc do 275cc.. Kiedys u innego lekarza mierzylam 275cc i wygladalo dobrze, z drugiej strony wszyscy mowia, zeby brac wieksze ;) Prosilabym o zdjecia te z Was, ktore wczesniej mialy B i skorzystaly z takich implantow. Czy efekt koncowy to C czy juz D?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    boobs2023
    5 wrz 2023

Kurcze, widze ze zamaskowalo mejla... nie wiem, czy go widzisz... Probowalam wyslac wiadomosc na priva ale nie znalazlam jak

• Anonim
    Aleksandraaa89
    5 wrz 2023

Hej, mogę ci wysłać jakieś zdjęcia z implantami mini 290 motiva. Ja startowałam z małego a. Tylko wyślij mi adres email albo tel

• Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    3 wrz 2023
    Najlepszy komentarz

Hej :) zajrzyj na mój wątek "Implanty poniżej 300 ml". Może w czymś Ci to pomoże.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać