Motiva ergonomix demi czy full

Anonim
Gwiazdeczka86
Poznań · Utworzono: 8 paź 2024 · Ostatnia odpowiedź 8 sie 2025

Cześć dziewczyny, Mam pewnie standardowy dylemat przed opką... na konsultacji wybrałam implanty motiva ergonomix 2 285 demi lub ewentualnie 325 demi, metoda pod powięź. Moje obecne wymiary to A po 2 ciazach prawie nic ;)161 cm, 77 pod biustem, moja pasja jest trening siłowy, więc chce uzupełnić sylwetkę ładnym naturalnym biustem, Obawiam się, że jednak piersi przy profilu demi mogą być zbyt delikatne przy tej pojemności i może powinnam rozważyć profil full? Czy która z Was może sie pochwalić biustem o podobnych parametrach jak moje?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    8 sie 2025

Wstawiła byś zdjęcia przed i po? Chirurg zaproponował mi bazę 11.5 260 mini lub 325 demi i obawiam się że mini będą za małe a demi będą na wielkie mówił że bazy innej pod moją klatkę dać nie może… jak wrażenia bólowe pod powięź ? Szybko wróciłaś do treningów ? Ja myślę o tej nowej metodzie preserve to jest pod gruczoł rozpychane balonem

• Anonim
    Gwiazdeczka86
    29 lip 2025
    Najlepszy komentarz

Dom61 zdecydowałam sie na demi. Piersi sa naturalne i miękkie. Ale jednak podeszłam zbyt zachowawczo do tematu i wymieniam na większe ;)

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    29 lip 2025

I jak Twoje efekty? Mam taki sam dylemat jak Ty. Pewnie już jesteś po?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać