Hej, jestem po konsultacji u dr Sirek w Bielsku i zdecydowałam się na zabieg powiększenia biustu w lipcu. Wybór padł na Motiva ergonomix demi 360. Bardzo proszę o jakieś rady, cenne wskazówki a przede wszystkim zdjęcia Waszych realizacji:) Boję się czy nie będą zbyt duże, chciałam uzyskać naturalny efekt przy wzroście 174cm waga 59 i rozmiar pod biodrem 78
Dziękuję. Wybrane demi, większych sama bym nawet nie chciała. Mają wyglądać naturalnie
Btw jak wybierzesz ergonomixy to nawet przy szerokim rozstawie nie grozi ci efekt piłek po bokach, pod warunkiem, że wybierzesz odpowiedni profil. Dlatego ja mam demi, a nie full i jestem mega wdzięczna, że lekarz podjął taką decyzję
Carmen poszukaj moich postów i zdjęć ja miałam dokładnie taką sytuację. Myślę że jakbym i 500ml wsfawila to nie było by rowka.. taka anatomia.
Weź pod uwagę, że przy ergonomixach leżąc na plecach piersi rozleją się na boki. Czy są tu dziewczyny, ktorym się tak nie dzieje?:)
Natomiast ja to akceptuję, piersi wyglądają naturalnie. Czy wolałabym leżąc mieć dwie pilki z przodu z rowkiem? Ja osobiście nie, dlatego wybrałam miękkie implanty, ale wiem że każda z nas ma inne oczekiwania. Każda z nas ma też inną anatomię. I mi się wydaje, że akceptacja tej anatomii to klucz do zadowolenia lub niezadowolenia po operacji
Dzięki za info. U mnie występują inne problemy ale to może jak będę mieć więcej czasu to wrzucę fotki. Pierwszy to szeroki rozstaw piersi i brodawki bardzo na boki. Drugi to brak rowka między piersiami pomimo że jakiś tam mały biust mam ale pomiędzy mam podniesioną skórę na mostku i dekoltu u mnie po powiększeniu nie będzie:( Zastanawiam się jak wyglądają takie piersi na leżąco. Na forum było kilka dziewczyn które na leżąco mają między piersiami baaaardzo duży odstęp i potem nagle dwie piłki (nie mają ładnej linii) Żałują operacji... Tak może być u mnie ale nie musi. Mam trochę czasu do namysłu...
A! I najważniejsze! Piersi pod powięzią się ruszają 🥰 idąc, biegnąc, skacząc itp piersi ruszają się jak naturalne.
Tak mi zaproponowała moja doktor. I jestem przeszczęśliwa bo pod powięź wygląda o wiele bardziej naturalnie. Jak jest implant pod mięsień to przy pewnych ustawieniach ciała widać, że to implanty.
Nie każdy operator stosuje metodę pod powięź.
@EIk, a napisz mi proszę dlaczego pod powięź, a nie pod mięsień ? Jaka to różnica ? Ja będę mieć pod mięsień właśnie
@carmen Pierwsze zdjęcie przed drugie i trzecie po ok 1,5 mca/ nie widziałam i nie czułam różnicy w 1 i 2 różnica w cenie nie była dla mnie problemem ale nie lubię przepłacać jak nie ma to sensu i większej różnicy . Z perspektywy czasu jak już są od lipca od zabiegu ułożone to też bym wybrała dokładnie takie same. Miałam robione pod powięź
@eIK ile jesteś już po op? Piękne są 🤩 Ja też zdecydowałam się na 315 full. Z jakie rozmiary startowałaś ?
Carmen ja początkowo jak miałam mieć pod mięsień to dostałam info, że bez sensu dopłacać do 2 bo są minimalnie bardziej miękkie. Ale finalnie robiłam pod powięź i wybrałam 2 , gdybym robiła pod mięsień wzięłabym 1
Dziękuję za szybką odpowiedź. Tak myślałam, mi ten sam operator powiedział 27tys za 2ki, za 1ki 5tys taniej. Czy mogłabym dopytać dlaczego wybrałaś 1ki? Czy jest sens dopłacać? Czy czułaś różnicę w miękkości żelu? Mam jeszcze kilka tyg do namysłu
@carmen 1
Hej
aglaglus masz ergonomix 1 czy 2ki?
@artemis Hej:) jestem po zabiegu, efektem jestem zachwycona ! Szczerze polecam Tomasza Sirek! Na zabieg czekałam bardzo krótko bo zaledwie 1,5 miesiąca. Cena 22k
@aglaglus u którego Sirka robiłaś? Ja idę na konsultację w tym tygodniu, widzę, że niedługo czekałaś na termin? Jaka cena? Ja muszę mieć z podniesieniem niestety
Cześć, jesteś już po operacji? Zadowolona jesteś z dr Sitka? U którego robiłaś?
Hej :) będzie Cię operował dr Tomasz czy dr Janusz? ja też mam operacje w sierpniu u dr Sirka, wydaje mi się że z tym implantem osiągniesz efekt jakiego oczekujesz
173cm, obwód pod biustem 73
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.