Motiva ergonomix demi 300cc

Anonim
neonka
Warszawa · Utworzono: 6 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 12 paź 2023

Hej dziewczyny, lekarz wybrał mi model motiva ergonomix demi 300cc - zależy mi na bardzo delikatnym, naturalnym efekcie, nie lubię jak piersi mocno odstają do przodu, nie chcę też mieć dwóch bułeczek (chociaż szanuje wszystkie bułeczki). Jakich wyborów wy dokonałyście?

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    KlaudiaNowak3
    12 paź 2023

Bierz FUll a nie pożałujesz! :)

• Anonim
    KlaudiaNowak3
    12 paź 2023
    Najlepszy komentarz

Hej,
    ja mam taki implant motiva ergonomix 300ml demi.
    nie polecam! efekt zerowy praktycznie...
    za tydzień mam zaplanowaną operację wymiany implantów.

• Anonim
    pinezk
    26 lip 2023

Kopiuj wklej oczekiwania mam identyczne 😉 rozważam 300demi albo 245 mini. Również proszę o foty jeśli są tu posiadaczki któregoś z wymienionych przeze mnie rozmiarów 🙏

• Anonim
    KarolinaLipaMichalec
    21 lip 2023

Czy masz zdjęcie zrobionych piersi 300 demi.?

• Anonim
    KarolinaLipaMichalec
    21 lip 2023

Cześć dziewczyny jestem umówiona na grudzień na operacje ergonomix motiva rozważam decyzję 300 demi lub 355 full jestem raczej z tych co wielkich piersi nie chce ale jednak widoczna zmianę gołym okiem, obecnie mam 75-77cm pod biustem. 162 wzrost stanik różnie ale 80 b obecnie.co sugerujecie..?czy jakieś prace z podobnymi parametrami mogę zvaczyc

• Anonim

Anonim

9 kwi 2022

Ja mam 400cc. Operacje mialam 6 kwietnia.. 173 cm 29 lat obwód klatki 80 cm
    Na razie wygląda to strasznie sztucznie. Właściwie to z kompleksów z brakiem piersi, teraz czuję się jak napompowana lala. Mam nadzieje ze mi to minie.

Boli, stanik i pas doprowadza mnie do szalu. Chciałabym już mieć to za sobą.

• Anonim
    MariaJawor
    7 kwi 2022

neonka ja też chciałabym taki efekt naturalny uzyskać. Oglądałam na insta zdjęcia po u dr dominika z Krakowa i o taki efekt mi właśnie chodzi, ale sama nie wiem na jaki model się zdecydować. Chciałabym się chociaż zorientować zanim pójdę na konsultację, żebym wiedziała o co w ogóle go zapytać.

• Anonim
    neonka
    6 kwi 2022

nie wiem dlaczego, ale ścięło moją wypowiedz. Chciałam Was dopytać o profil demi albo full. Czy podzielicie się ze mną swoimi zdjęciami? :) dziękuje! :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać