Hej dziewczyny, lekarz wybrał mi model motiva ergonomix demi 300cc - zależy mi na bardzo delikatnym, naturalnym efekcie, nie lubię jak piersi mocno odstają do przodu, nie chcę też mieć dwóch bułeczek (chociaż szanuje wszystkie bułeczki). Jakich wyborów wy dokonałyście?
Bierz FUll a nie pożałujesz! :)
Hej,
ja mam taki implant motiva ergonomix 300ml demi.
nie polecam! efekt zerowy praktycznie...
za tydzień mam zaplanowaną operację wymiany implantów.
Kopiuj wklej oczekiwania mam identyczne 😉 rozważam 300demi albo 245 mini. Również proszę o foty jeśli są tu posiadaczki któregoś z wymienionych przeze mnie rozmiarów 🙏
Czy masz zdjęcie zrobionych piersi 300 demi.?
Cześć dziewczyny jestem umówiona na grudzień na operacje ergonomix motiva rozważam decyzję 300 demi lub 355 full jestem raczej z tych co wielkich piersi nie chce ale jednak widoczna zmianę gołym okiem, obecnie mam 75-77cm pod biustem. 162 wzrost stanik różnie ale 80 b obecnie.co sugerujecie..?czy jakieś prace z podobnymi parametrami mogę zvaczyc
Anonim
Ja mam 400cc. Operacje mialam 6 kwietnia.. 173 cm 29 lat obwód klatki 80 cm
Na razie wygląda to strasznie sztucznie. Właściwie to z kompleksów z brakiem piersi, teraz czuję się jak napompowana lala. Mam nadzieje ze mi to minie.
Boli, stanik i pas doprowadza mnie do szalu. Chciałabym już mieć to za sobą.
neonka ja też chciałabym taki efekt naturalny uzyskać. Oglądałam na insta zdjęcia po u dr dominika z Krakowa i o taki efekt mi właśnie chodzi, ale sama nie wiem na jaki model się zdecydować. Chciałabym się chociaż zorientować zanim pójdę na konsultację, żebym wiedziała o co w ogóle go zapytać.
nie wiem dlaczego, ale ścięło moją wypowiedz. Chciałam Was dopytać o profil demi albo full. Czy podzielicie się ze mną swoimi zdjęciami? :) dziękuje! :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.