MOTIVA Ergonomix czy MOTIVA Ergonomix 2

Anonim
kasiakol
Kraków · Utworzono: 14 sty 2024 · Ostatnia odpowiedź 15 sie 2024

Hej dziewczyny, Podzielcie się proszę opiniami. Co wybrałyście, albo które wybierzecie i dlaczego? Chętnie poczytam opinie osób, które mają doświadczenie w tym temacie. Podzielcie się wrażeniami i odczuciami.

22 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    15 sie 2024

Skarbek86 ja bardzo chciałam pod powięź, dr nie był przekonany, ale finalnie stwierdził, że to w moim wypadku najlepszy wybór. Nie wiem jakby to wyglądało pod mięsień, ale ja osiągnęłam na prawdę bardzo naturalny efekt i sama rekonwalescencja była bezproblemowa. Więc myślę, że jeśli boisz się, że coś się będzie odznaczało, falowało i implant będzie widoczny - nie masz czego się obawiać :) jedyne czego mogę się przyczepić to to, że moje blizny są dość długie.. podobno przy ergonomixach da się osiągnąć króciutką bliznę i na to się nastawiałam. Już po fakcie jak o to zapytałam, czemu blizny są takie długie, to dr stwierdził, że przez to, że podstawa implantu jest szeroka u mnie i mam taką a nie inną budowę, że inaczej nie dało rady, ale jakoś mnie to nie przekonuje. Także warto podpytać o tą kwestię przed operacją.

• Anonim
    Skarbek86
    14 sie 2024

Ifg7 dziękuję za odpowiedź, mam podobne odczucia po konsultacji u Dr więc utwierdzilas mnie w fakcie że to był dobry wybór:) zapisałam sie!
    Czy jestes zadowolona z metody pod powięź? Jestem dosyć szczupła więc troszkę sie obawiam.

• Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    14 sie 2024

Skarbek86 jestem bardzo zadowolona z wyboru lekarza jak i kliniki. Może to dziwnie zabrzmi, ale to bylo dla mnie na prawdę miłe doświadczenie, czułam się baaardzo zaopiekowana. Dr Kołacz ma w internecie niewiele opinii, ale na prawdę nie ma się absolutnie czego przyczepić. Na maxa wzbudził moje zaufanie, jest mega ciepłą osobą plus jest z nim kontakt przez ******** już po powrocie do domu po operacji co również jest ważne. Nie było opcji na jakieś gdybanie, zastanawianie się czy wszystko jest tak jak trzeba. Ja osobiście z całego serca polecam.

• Anonim
    Skarbek86
    13 sie 2024

Ifg7 jesteś zadowolona z decyzji opki u Dr. Kołacza?

• Anonim
    MonikaSzczepaniak
    3 sie 2024

Witam dziewczyny, też chętnie poczytam wasze opinie na ten temat.

• Anonim
    kasiakol
    4 mar 2024
    Najlepszy komentarz

Melke85 Tomasz Sirek

• Anonim
    Melke85
    3 mar 2024

Kasialol i kogo robisz pod powięź?

• Anonim
    kasiakol
    20 lut 2024

Dziewczyny,
    Mały update dotyczący implantów.
    Podjęłam decyzję o Ergonomix 2, ponieważ przy mojej technice umiejscowienia, czyli pod powięź to będzie idealne rozwiązanie.

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    18 sty 2024

Ifg - jakieś lekkie ukłucie w nocy przy zmianie pozycji ale nie za każdym razem, powiedziałabym, że sporadycznie. Obecnie prawa pierś jak moja ♥️ lewa trochę bardziej twarda. Ale to dopiero miesiąc po także czekam aż obie będą jak moje 😁

• Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    18 sty 2024

Gagata trzymam kciuki i przesylam pozytywna energie!!

U mnie zeby nie bylo tak kolorowo to od poczatku bardzije mnie tak jakby kluje gniecie pod/zboku lewej piersi. Tak jakby tam gdzie ciecie, ale nie wiem czy to blizna , chyba nie. Bardziej miesien. Od poczatku mi to dokucza lekko, prawa nic- ale prawa w tym miejscu jest tak jakby dretwa bez czucia i moze dlatego. Natomiast nie wiem czy to kwestia tego, ze trwa to dzien noc czy boli mnie coraz bardziej, to meczy coraz bardziej.. jutro mam kontrole i zobaczymy czego sie dowiem. Bardzo zle spie, budze sie po 10 razy w nocy i przy kazdym lekkim ruchu czuje to klucie wiec zaczyna mnie to troche stresowac. Ta piers tez jest chyba bardziej spuchnieta. Ktoras z was moze miala podobnie?

EIK, jakiekolwiek dolegliwosci bolowe mialas z tydzien po operacji czy juz nic?

A no i o tym nie wspominalam, chyba uczulil mnie antybiotyk bo jestem jeszcze ssypana totalnie na dekolcie piersiac ramionach.. czerwone plamki. Za decyzja lekarza skrocilam branie o 1 dzien i mam nadzieje, ze to byla przyczyna i minie.

• Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    17 sty 2024

kasiakol ja robiłam w klinice Kolasiński, a dokładnie u dr Kołacza. Tam wszystkie implanty są zamawiane przed operacją więc po prostu miałam szczęście, że akurat takie o moich wymiarach mieli zamówione dla innej pacjentki i mogłam zmienić w dniu operacji. Zdanie chirurgów się tu trochę różniło bo o ile dr Kolasiński twierdził, że nie poczuje różnicy to dr Kołacz już był zdania, że różnica może, ale nie musi być odczuwalna.

• Anonim
    kasiakol
    16 sty 2024

lfg7 bardzo się cieszę, że dochodzisz do siebie szybko.
    Też chciałabym, żeby to tak wyglądało u mnie.
    Umówiłam się na ponowną konsultację z doktorem przy okazji wizyty u anestezjologa. Dowiem się szczegółów odnośnie Ergonomix 2 i wtedy podejmę decyzję (w mojej klinice jest tak, że Ergonomix 2 muszą zamówić z wyprzedzeniem)
    Swoją drogą ciekawa jestem czy "dzwoni się" na bramkach na lotnisku przez te chipy w implantach :)
    A u kogo Ty robiłaś piersi?

• Anonim
    kasiakol
    15 sty 2024

lfg7
    robię w Bielsku Białej w marcu u dr T. Sirek

• Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    15 sty 2024

Kasiakol gdzie robisz? Jeśli możesz sobie pozwolić na dopłatę, ja wzięłabym dwójki, a jeśli jest to bardzo duzy wydatek to jedynki napewno też będą bardzo spoko.
    Pauletka w wątku o powiększaniu implantami motiva opisywałam dokładnie jak to u mnie wyglądało bo u mnie to w ogóle zwariowana akcja była już w dzień operacji. W skrócie wzięłam dwójki właśnie ze względu finalne umiejscowienie pod powięź.
    U mnie samopoczucie akurat jest na prawdę świetne. Gdyby nie to że jednak czujesz nowy ciężar na klacie i ten stanik, który opina cię 24 na dobę, i to ze wiadomo nie możesz podnosić rąk itp to ja w ogóle zapomniałabym, ze w czwartek miałam operację :) wręcz martwię się aby sobie czegoś nie zepsuć przez to, że nie czuję żadnych ograniczeń i bólu. W piątek kontrola i zobaczymy co powie mój operator :)

• Anonim
    kasiakol
    15 sty 2024

lfg7 dziękuję Ci za odpowiedź i opis. Chciałam do Ciebie napisać na priv, bo widziałam Twoją wypowiedź w innym wątku :)
    Ja mam mieć umiejscowienie pod powięź, więc umówię się ponownie na konsultację, żeby ostatecznie podjąć decyzję.

• Anonim
    pauletka
    15 sty 2024

Cześć Ifg7, dlaczego zdecydowałaś się jednak na dwójki? I jak samopoczucie po operacji ☺️?

• Anonim
    Ifg7
    Użytkownik wyróżniony
    15 sty 2024

Czesc kasiakol, ja jestem swiezo po poperacji, ale moge powiedziec co sugerowal mi moj operator. Roznica jest po pierwsze w programie gwarancyjnym - ergonomix 2 jest w programie joy, gdzie otrzymujesz dluzsza gwarancje wymiany / wyjecia gdyby cos sie dzialo. Druga to miekkosc implantu i tu ponoc roznica jest bardzo niewielka. Poczatkowo mialam miec implant umieszczany pod miesien i tu moj operator powiedzial, ze moge spokojnie wybrac jedynke, gdyz nie wyczuje roznicy w miekkosci. Ale jesli implant znajdzie sie pod powiezia, to ta roznica nie musi, ale moze byc w minimalnym stopniu odczuwalna. Ja mam implant pod powiez i zdecydowalam sie doplacic do ergonomix 2. w moim przypadku to byla doplata 3,4 tys. a i ergonomixy 2 stety niestety maja w srodku chip.

• Anonim
    pauletka
    14 sty 2024

T. Kasprzyk, w Kwietniu :)

• Anonim
    kasiakol
    14 sty 2024

T. Sirek - Bielsko Biała. Będę mieć w marcu zabieg.
    A Ty u kogo i kiedy planujesz?

• Anonim
    pauletka
    14 sty 2024

A gdzie robisz operację? Ja też jestem z Krakowa.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać