MOTIVA ERGONOMIX bardzo szczupłe kobiety, zero własnego biustu i szerokie klatki piersiowe

Anonim
mszanek
Gdańsk · Utworzono: 19 lip 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 14:47

Hej dziewczyny! ❤️

Mam pytanie ******* do bardzo szczupłych i szerokich (szeroka klatka piersiowa) dziewczyn, które mają implanty Motiva Ergonomix (1/2) w projekcji Mini, Demi lub Full i mogą się podzielić swoimi doświadczeniami.

Zależy mi na maksymalnie naturalnym efekcie, ale mam kilka wątpliwości:

Projekcja Mini to hit czy kit (aktualnie bardzo popularne w NY)?

Widziałam zdjęcia i opinie, że: u niektórych dziewczyn Mini wyglądało super naturalnie ale niestety u kobiet szczupłych po ciąży oraz u kobiet o wąskich klatkach piersiowych (średnica do 10 cm)

ale u innych jak naleśnik czyli z przodu jak gigantyczny cyc (średnica 12, 13 cm) a z boku ledwo co wystaje, widać, że coś jest nie tak… (nie spotykane w naturze)

U jeszcze innych nie widać nic, czyli nie ma efektu push upu (akurat na plus) i nadal są płaskie a implant nie wiadomo gdzie się podział

Kobiety, które są szerokie i szczupłe mają również wszczepione implanty o średnicy poniżej 10 cm co wyglada groteskowo, mandarynki z wielkim odstępem pomiędzy piersiami (np. Na reklamie mia femtech celebrytka Lovisa Worge ma chyba z 7cm pomiędzy implantami i implant w niektórych pozach bardzo odznacza się na gorze)

Czy któraś z Was ma projekcję Mini, jest bardzo szczupła i może powiedzieć, czy to w ogóle ma sens? Czy to wygląda ładnie i naturalnie, czy jednak za mała projekcja się nie sprawdza?

Projekcja Demi + szerokie implanty

Myślę o Demi, ale mam dość szeroką klatkę piersiową. I tu znów mam obawy: Z jednej strony fajnie, że nie ma wielkiej przerwy między piersiami,

Ale z drugiej – taka szerokość może wyglądać bardzo nienaturalnie. Czasem na zdjęciach to wygląda jak dwa arbuzy i implant bardzo odznacza się na gorze a przecież mial się zachowywać jak anatomiczny implant, dodatkowo piersi nie wyglądają młodzieńczo.

Czy któraś z Was ma Demi przy szerokim implancie (np. 12 cm, 11 cm) i może podzielić się zdjęciem lub opinią, czy to naprawdę może wyglądać naturalnie i delikatnie?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Kam82
    Wczoraj 14:47

Pau_K Czy moglabyś podzielić się efektami i przesłać zdjęcie?

• Anonim
    Pau_K
    20 lip 2025

Dr Zoń w Warszawie. Doskonały specjalista i przesympatyczny człowiek. Bardzo polecam.

• Anonim
    mszanek
    20 lip 2025

@Pau_K dziękuję za podniesienie na duchu, zdradzisz kto operował? :)

• Anonim
    Pau_K
    20 lip 2025

Jestem szczupła, mam szeroką klatkę piersiową (80cm), implanty motiva ergonomix Demi 320 (szerokość implantu 11,75). Piersi wyglądają doskonale, chociaż jeszcze czekam na ostateczny efekt, bo jestem zaledwie 3tyg po operacji. Implanty faktycznie zachowują anatomiczny kształt, nie chciałam efektu pełnego dekoltu. Przed operacją moje piersi to była niemal wyłącznie skóra, długie karmienie zrobiło swoje. Teraz są pełne, piękne, nie za duże, nie wyglądają sztucznie. Chirurg zrobił naprawdę świętą robotę, również doradzając rodzaj implantu, odpowiadający mojej anatomii i preferencjom estetycznym.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać