Hej, Ma ktoś implanty Motiva Ergonomix2 demi 250 ml? Pokażcie zdjęcia efekty. Jestem trzeci tydzień po operacji plastycznej biustu i chyba trochę żałuję wyboru rozmiaru implantu. Na przymiarce 250ml wydawało się dość sporym rozmiarem a po operacji mam wrażenie że moje piersi zostały tylko delikatnie wypełnione…
Kar183 Ja właśnie mam zabieg preserve w lutym i startuje z A i właśnie też chciałam implanty 250 pokażesz proszę z jakiego rozmiaru startowałaś?? U każdego ten implant wygląda tak roznie że co oglądam mam raz wrażenie że wybrałam za duży a raz że będzie kompletnie za mały jak zejdzie opuchlizna ://
Asiulka805898 Można prosić o zdjęcia???

One jeszcze zmaleją, ja mam motiva 400 ml i na początku były ładne duże a po kilku miesiącach niestety już nie.
Dom, ja myślę, że już nie zmaleją :)
Tak chyba ok 3tyg u mnie dziś jest miesiąc równy i mam wrażenie, że już opuchlizny nie ma :) jadę w piątek na kontrolę ciekawa jestem jak lekarz oceni swoją pracę 🤭 ja jednak cały czas troszkę żałuję, że nie zapytałam o większy implant np 270ml no ale już po temacie tak widocznie miało być 🙈
Karl dziękuję 🤩 do kiedy rozmiarowo się zmieniały u Ciebie? Chciałabym żeby mi już takie zostały ale dopiero 10 dni i boję się że jeszcze zmaleją 🙉
Dom i tak wyglądają na spore :) ładne proporcjonalne i okrąglutkie !
Kar183 w weekend zrobię zdjęcia i się podzielę 🙂 pozdrawiam!
jd mówisz? Mi na zdjęciach sie podobają a w rzeczywistości jak patrzę od góry na nie to wydawaja sie malutkie 😜🙈
A podzielisz się efektem? :)
kar183 wyglądają bardzo ładnie i są spore!! Ja miesiąc po 250 projekcja mini i jestem ciekawa efektu, chciałabym jednak trochę mniejsze 🤦♀️
Co do rekonwalescencji to naprawdę szybko doszłam do siebie! Aż nie spodziewałam się że będzie tak dobrze :) z tym dźwiganiem to ok 2 tyg chodź zalecenie jest dłużej ale przez to że mam 2latka w domu czasami byłam zmuszona go podnieść żeby włożyć do fotelika było to naprawdę sporadycznie ale było 🙈 po tygodniu wróciłam już do pracy a jestem stylistką paznokci więc użycie rąk jest ale nie ciągło mnie już nic :)
Dom- piękny efekt naprawdę! 😍 jednak u każdej z nas inaczej ten rozmiar będzie się prezentować. Mi troszkę brakuje wypełnienia od góry ale z drugiej strony myślę że okrągły implant nie wyglądał by już tak naturalnie… ogólnie to co było a jest teraz to niebo a ziemia ! 😅🙈
Kaja- jedna moja pierś okazała się, że nie jest rozwinięta , wada genetyczna, niedorozwój gruczołu.
Karl183 , czy możesz zdradzić co spowodowało ,że nie mogłaś mieć zabiegu Mia ani Preserve ?
Wiesz to zależy od Twoich wymiarów. Po takim implancie raczej można się spodziewać delikatnego wybicia. Dziewczyny wkładają po 360 i do miseczki C nie dobijają...
Karl wybrałam demi. Na razie ciężko stwierdzić bo jednak ta opuchlizna jest ale większych bym nie chciała. Mam nadzieję, że nie zejdę jakoś za bardzo i się nie rozczaruję. A jak rekonwalescencja? Kiedy mogłaś coś podnieść cięższego? Ja na razie się boje ale ogólnie na lekach nie jest źle :)
Dom, dziękuję ☺️ już za chwilę prawie miesiąc i czuje że opuchlizna schodzi bardzo ładnie :)
Ja miałam wykonywaną metodą podpowięziową z tego względu, że nie kwalifikowałam się do zabiegu Mia czy też preserve..
Jesteś zadowolona z rozmiaru? Jaka projekcje wybralas? :)
Karl bardzo ładny efekt ja jestem po 250 ml ale dziś dopiero 5 doba. Metodą preserve a Ty zwykła pod mięsień czy tez preserve? Moje na razie są dość opuchnięte :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.