Motiva ergonomix 2 demi 250ml . Czy ktoś ma podobny rozmiar ?

Anonim
Kar183
· Utworzono: 11 lis 2025 · Ostatnia odpowiedź Dzisiaj 09:55

Hej, Ma ktoś implanty Motiva Ergonomix2 demi 250 ml? Pokażcie zdjęcia efekty. Jestem trzeci tydzień po operacji plastycznej biustu i chyba trochę żałuję wyboru rozmiaru implantu. Na przymiarce 250ml wydawało się dość sporym rozmiarem a po operacji mam wrażenie że moje piersi zostały tylko delikatnie wypełnione…

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Mst1
    Użytkownik wyróżniony
    Dzisiaj 09:55

Karl183 - ile jesteś po operacji ? Na zdjęciach wydaje się dość spory 🙂

• Anonim
    Kar183
    Wczoraj 19:18

Może to już tak w głowie siedzi, że czuję się po zrobienie niedosyt 🙈 ja moim daje jeszcze czas może jak zejdzie opuchlizna wskoczę w zwykły biustonosz to jakoś pójdzie ładnie ten biust wyeksponować 🙈

• Anonim
    Asiulka805898
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:49

A mam implanty Motiva Full.

• Anonim
    Asiulka805898
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:45

Ja mam motiva 400 ml i uważam że są małe. Mam niedosyt. Na początku były duże ale po kilku miesiącach mocno zmalały.

• Anonim
    Kar183
    Wczoraj 16:52
    Najlepszy komentarz

Ja gdy mierzyłam większy rozmiar czułam, że zrobiłam się szeroka bardzo… dopiero gdy wybrałam sizer Pani powiedziała mi rozmiar, że to 250cc i jakoś nawet o większych nie myślałam bo ten wydawał mi się ok, a teraz po zrobieniu czuję mały niedosyt 🤭 myślę, że ten większy rozmiar już w moim ciele mógłby wyglądać inaczej niż na przymiarkach 🙈
    W efekcie biust wygląda bardzo naturalnie i to wypełnienie jest ale myślę, że rozmiarówka biustonosza na miseczkę C nie będzie 🙈 a na takim rozmiarze mi zależało 🫠

• Anonim
    Mst1
    Użytkownik wyróżniony
    12 lis 2025

Też rozważałam ten rozmiar, mimo że lekarz zaproponował 285ml demi.
    Czy podzieliłabyś efektami?

• Anonim
    xxx_0000
    11 lis 2025

Hej a mozesz pokazac zdjecie?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać