Hej, Ma ktoś implanty Motiva Ergonomix2 demi 250 ml? Pokażcie zdjęcia efekty. Jestem trzeci tydzień po operacji plastycznej biustu i chyba trochę żałuję wyboru rozmiaru implantu. Na przymiarce 250ml wydawało się dość sporym rozmiarem a po operacji mam wrażenie że moje piersi zostały tylko delikatnie wypełnione…
Karl183 - ile jesteś po operacji ? Na zdjęciach wydaje się dość spory 🙂
Może to już tak w głowie siedzi, że czuję się po zrobienie niedosyt 🙈 ja moim daje jeszcze czas może jak zejdzie opuchlizna wskoczę w zwykły biustonosz to jakoś pójdzie ładnie ten biust wyeksponować 🙈

A mam implanty Motiva Full.

Ja mam motiva 400 ml i uważam że są małe. Mam niedosyt. Na początku były duże ale po kilku miesiącach mocno zmalały.
Ja gdy mierzyłam większy rozmiar czułam, że zrobiłam się szeroka bardzo… dopiero gdy wybrałam sizer Pani powiedziała mi rozmiar, że to 250cc i jakoś nawet o większych nie myślałam bo ten wydawał mi się ok, a teraz po zrobieniu czuję mały niedosyt 🤭 myślę, że ten większy rozmiar już w moim ciele mógłby wyglądać inaczej niż na przymiarkach 🙈
W efekcie biust wygląda bardzo naturalnie i to wypełnienie jest ale myślę, że rozmiarówka biustonosza na miseczkę C nie będzie 🙈 a na takim rozmiarze mi zależało 🫠
Też rozważałam ten rozmiar, mimo że lekarz zaproponował 285ml demi.
Czy podzieliłabyś efektami?
Hej a mozesz pokazac zdjecie?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.