Motiva ergonomix 2 demi 250ml . Czy ktoś ma podobny rozmiar ?

Anonim
Kar183
· Utworzono: 11 lis 2025 · Ostatnia odpowiedź 19 gru 2025

Hej, Ma ktoś implanty Motiva Ergonomix2 demi 250 ml? Pokażcie zdjęcia efekty. Jestem trzeci tydzień po operacji plastycznej biustu i chyba trochę żałuję wyboru rozmiaru implantu. Na przymiarce 250ml wydawało się dość sporym rozmiarem a po operacji mam wrażenie że moje piersi zostały tylko delikatnie wypełnione…

28 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Pau168
    19 gru 2025

Kar183 Ja właśnie mam zabieg preserve w lutym i startuje z A i właśnie też chciałam implanty 250 pokażesz proszę z jakiego rozmiaru startowałaś?? U każdego ten implant wygląda tak roznie że co oglądam mam raz wrażenie że wybrałam za duży a raz że będzie kompletnie za mały jak zejdzie opuchlizna ://

• Anonim
    Pau168
    19 gru 2025

Asiulka805898 Można prosić o zdjęcia???

• Anonim
    Asiulka805898
    Użytkownik wyróżniony
    5 gru 2025

One jeszcze zmaleją, ja mam motiva 400 ml i na początku były ładne duże a po kilku miesiącach niestety już nie.

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    24 lis 2025
    Najlepszy komentarz

Dziewczyny wstawiam aktualizację po 12 dniach i w miękkim staniku (nowy) oraz z fiszbiną (stary zawsze za duży) dziś 12 dzień. Wydają się już „normalne” z dnia na dzień coraz miększe :) 250 demi Warszawa.

• Anonim
    Kar183
    23 lis 2025

Dom, ja myślę, że już nie zmaleją :)
    Tak chyba ok 3tyg u mnie dziś jest miesiąc równy i mam wrażenie, że już opuchlizny nie ma :) jadę w piątek na kontrolę ciekawa jestem jak lekarz oceni swoją pracę 🤭 ja jednak cały czas troszkę żałuję, że nie zapytałam o większy implant np 270ml no ale już po temacie tak widocznie miało być 🙈

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    22 lis 2025

Karl dziękuję 🤩 do kiedy rozmiarowo się zmieniały u Ciebie? Chciałabym żeby mi już takie zostały ale dopiero 10 dni i boję się że jeszcze zmaleją 🙉

• Anonim
    Kar183
    22 lis 2025

Dom i tak wyglądają na spore :) ładne proporcjonalne i okrąglutkie !

• Anonim
    jd89
    Użytkownik wyróżniony
    20 lis 2025

Kar183 w weekend zrobię zdjęcia i się podzielę 🙂 pozdrawiam!

• Anonim
    Kar183
    20 lis 2025

jd mówisz? Mi na zdjęciach sie podobają a w rzeczywistości jak patrzę od góry na nie to wydawaja sie malutkie 😜🙈

A podzielisz się efektem? :)

• Anonim
    jd89
    Użytkownik wyróżniony
    20 lis 2025

kar183 wyglądają bardzo ładnie i są spore!! Ja miesiąc po 250 projekcja mini i jestem ciekawa efektu, chciałabym jednak trochę mniejsze 🤦‍♀️

• Anonim
    Kar183
    18 lis 2025

Tak wyglądają obecnie 23go będzie miesiąc. Mam nadzieję że już takie zostaną 🙈

• Anonim
    Kar183
    18 lis 2025

Co do rekonwalescencji to naprawdę szybko doszłam do siebie! Aż nie spodziewałam się że będzie tak dobrze :) z tym dźwiganiem to ok 2 tyg chodź zalecenie jest dłużej ale przez to że mam 2latka w domu czasami byłam zmuszona go podnieść żeby włożyć do fotelika było to naprawdę sporadycznie ale było 🙈 po tygodniu wróciłam już do pracy a jestem stylistką paznokci więc użycie rąk jest ale nie ciągło mnie już nic :)

• Anonim
    Kar183
    18 lis 2025

Dom- piękny efekt naprawdę! 😍 jednak u każdej z nas inaczej ten rozmiar będzie się prezentować. Mi troszkę brakuje wypełnienia od góry ale z drugiej strony myślę że okrągły implant nie wyglądał by już tak naturalnie… ogólnie to co było a jest teraz to niebo a ziemia ! 😅🙈

• Anonim
    Kar183
    18 lis 2025

Kaja- jedna moja pierś okazała się, że nie jest rozwinięta , wada genetyczna, niedorozwój gruczołu.

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2025

Moje 250 demi preserve 6 dni po

• Anonim
    Kaja391
    18 lis 2025

Karl183 , czy możesz zdradzić co spowodowało ,że nie mogłaś mieć zabiegu Mia ani Preserve ?

• Anonim
    Patrycja877
    18 lis 2025

Wiesz to zależy od Twoich wymiarów. Po takim implancie raczej można się spodziewać delikatnego wybicia. Dziewczyny wkładają po 360 i do miseczki C nie dobijają...

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2025

Karl wybrałam demi. Na razie ciężko stwierdzić bo jednak ta opuchlizna jest ale większych bym nie chciała. Mam nadzieję, że nie zejdę jakoś za bardzo i się nie rozczaruję. A jak rekonwalescencja? Kiedy mogłaś coś podnieść cięższego? Ja na razie się boje ale ogólnie na lekach nie jest źle :)

• Anonim
    Kar183
    17 lis 2025

Dom, dziękuję ☺️ już za chwilę prawie miesiąc i czuje że opuchlizna schodzi bardzo ładnie :)

Ja miałam wykonywaną metodą podpowięziową z tego względu, że nie kwalifikowałam się do zabiegu Mia czy też preserve..

Jesteś zadowolona z rozmiaru? Jaka projekcje wybralas? :)

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2025

Karl bardzo ładny efekt ja jestem po 250 ml ale dziś dopiero 5 doba. Metodą preserve a Ty zwykła pod mięsień czy tez preserve? Moje na razie są dość opuchnięte :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać