Cześć dziewczyny! Jestem 3 tyg przed planowaną operacją i wciąż nie mogę zdecydować się na rozmiar. Na pierwszej wizycie Pan Dr zaproponował mi 380ml i był to strzał w 10! Natomiast po sprawdzeniu moich wymiarów z broszurą motivy wyszło, że mogłabym mieć rozmiar 450, który od razu odrzuciłam. Zatem lekarz zaproponował 400, po środku, powiedział, że piersi będą ładnie komponowały się z moją całą figurą. Ja natomiast wciąż się waham i bardzo boję się efektu dużych i mało naturalnych piersi, Doktor powiedział, że mogę spodziewać się efektu rozmiaru D/E. I chyba to mnie troszkę przestraszyło, bo na początku marzyłam o pełnym C, małym D. Jestem drobnej, filigranowej postury 168 cm, 53 kg, po 2 karmieniach piersią, rozmiar poniżej A. Obwód 70cm. Może są tutaj dziewczyny o podobnych wymiarach, które zdecydowały się na 375 full lub 400 full? Wstawiajcie zdjęcia!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.