Cześć,
Czy są tu dziewczyny/kobiety posiadające implanty motiva ergonomix 2 o pojemności 235ml, najlepiej w profilu mini ? Wstępnie mam takie wybrane i zastanawiam się czy nie będę za małe. Z góry dziękuję za odpowiedź 😊
Może ja. Byłam na konsultacji. Dr powiedziała implant szerokości 10 -10,5cm max. To daje 230-250ml w demi preserve, nie chce mini. Mam 79cm pod piersiami, 83 w piersiach, 170cm i 58kg. Dr uznała, że piersi do preserve idealne. Jednak mnie zastanawia, czy one nie będą małe. Mam szerokie żebra stąd szeroki obwód klatki, jestem szczupła ale nie jestem patyczkiem, typowe skinny fat. Idę jeszcze na konsultację do dr Jasnowskiego w Częstochowie też na zabieg w znieczuleniu miejscowym i zobaczę co powie.
Projekcja jest też ważna, skąd decyzja o mini? Jakie masz wymiary?
Cześć, czy zrobiłaś sobie implanty w takim rozmiarze? Stoję przed wyborem i mam mentlik w glowie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.