Motiva ergonomiczne. Metoda pod mięsień. Czy piersi wyszły z mięśnia I są większe?

Anonim
Mag122
Użytkownik wyróżniony
· Utworzono: 29 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 21:18

Cześć😊 6 dni temu miałam operacje, pod mięsień metoda. Motiva 355 full. Czy te piersi "wyjdą" jeszcze? Mam wrażenie że bardzo mało mam opuchlizny, a bisut jest malutki. Dr mówił (wychodziłam z zera) że powinno być takie duże B małe C i dla mnie to super. Ale jak na razie chyba na A mi to wygląda. Pokażcie zdjęcia po operacji i te dwa miesiące po.

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Madziutek
    Wczoraj 21:18

Hej. Ja miałam operację 20.03 , motiva okrągłe ergo tyle że 400/425 pod mięsień. I też jestem ciekawa czy wyjdą jeszcze. Wcześniej miałam mentora 225/250 i mam wrażenie że wiekszej różnicy nie ma. Na tą chwilę jestem średnio zadowolona ...Jestem ciekawa jak wyglądają Twoje, może wstawisz fotki ?

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 15:49

Hej, ja mam pod mięsień i anatomiczne.
    Po operacji były duże, bo była opuchlizna. Po 3-4 miesiącach piersi są mniejsze o 15-20%, bo zeszła opuchlizna, ale lekarz mnie o tym uprzedził.
    Ja mam 330 ml z Mentora i wyszło takie ładne, pełne B (a miałam też zero A).

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać