Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was ma impkanty motiva ergonomix 375 full lub 400 full? Niedługo operacja, a ja się waham, ponieważ wybrałam 375 full. Nie wiem, czy nie za małe. Choć zależy mi na naturalnym efekcie 🙈
o kurcze.. doczytałam że wymieniałaś na większe, to tym bardziej się pochwal jak wyszło ostatecznie :D
Hej Monia, ja właśnie będę miała motiva er full 375ml czy mogłabyś się pochwalić końcowym wyglądem - no już po dwóch latach :D będę bardzo wdzięczna
Anonim
Widzicie dziewczyny, a jednak już rozumiecie. Dziewczyny, które piszą brać większe i to prawda, ja sama mam 455 i czuję duży niedosyt!
Dorota892864... za 2 tyg mam korektę przy, której będę wymieniać implanty na 450.😊
Czyli od operacji minie 3 miesiące.
Masz bardzo ładne piersi, ale rozumiem Twój niedosyt, bo mam to samo🙈
Anonim
Hej, proszę, napisz mi, po jakim czasie mrzesz wymienić implant? Ja też mam 375hp tylko mentor i jestem strasznie niezadowolona, uważam, że powinnam mieć minimum 450 przy mojej budowie. Też mam 75 pod biustem i nie jestem chudzinką. Szczupła, ale kawał łapy jeżeli chodzi o ramiona. Proszę daj znać, co i jak. A, no i moje piersi są bardzo nisko, zastanawiam się, czy to nie wina tego, że implant jest źle dopasowany, po prostu weszłoby więcej, a lekarz mi nie dał. 🤷♀️
Jesteś drobna, myślę, że powinno być satysfakcjonujące.
Wzrost 162cm, 53kg...Stan wyjściowy 0🙈
Musiałabyś podać więcej detali odnośnie sylwetki. Moja koleżanka miała 375 i u niej wyszło super, ale u Ciebie w tej chwili to trudno cokolwiek powiedzieć.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.